znacie moze jakies filmy o sztukach walki gdzie sie bija? typu po prostu walcz, albo undergrand podziemia walki. nie chodzi mi o filmy z brucem lee albo segalem!
lista tematów
filmy ;] strona 2 z 3
Konto usunięte: znacie moze jakies filmy o sztukach walki gdzie sie bija? typu po prostu walcz, albo undergrand podziemia walki. nie chodzi mi o filmy z brucem lee albo segalem!
SPL , Yamakasi 2 , Gliny , New Police Story , Toom Youm Gong (czyj jakoś tak ... ) ,Hero , Zatoichi , Dom Latających Sztyletów .
Konto usunięte: pietrekk89:znacie moze jakies filmy o sztukach walki gdzie sie bija? typu po prostu walcz, albo undergrand podziemia walki. nie chodzi mi o filmy z brucem lee albo segalem!
SPL , Yamakasi 2 , Gliny , New Police Story , Toom Youm Gong (czyj jakoś tak ... ) ,Hero , Zatoichi , Dom Latających Sztyletów .
oj cos w ybiore z tego;] dzieki:*
@pietrekk89:
ale New Police Story oglądnij koniecznie , ja go widziałam z kilka razy , świetne sceny walki ...
w ogóle film mi się bardzo podobał :)
ale New Police Story oglądnij koniecznie , ja go widziałam z kilka razy , świetne sceny walki ...

w ogóle film mi się bardzo podobał :)
@6exMadziaaxe9:
ale tam niema takiego typowego mordobicia (w większości z nich) a chyba o takie chodzi?
oo :) ja uwielbiam ajatyckie kino , tak polecam bo ma coś w sobie aczkolwiek jeśli oczekujesz samego mordobicia to się rozcarujesz ...
i po częsci poleciałam na aktora który tam gra , ale to już swoją drogą

Konto usunięte: wręcz przeciwnie, lubię jak jest jakiś ciekawy wątek, a walka to tylko dodatek
nie widzę nic ciekawego w siedzeniu przez 1,5 h i gapieniu się jak się okładają pięściami itp.
no dokładnie , a historia tam pokazana jest bardzo fajnie przedstawiona , pokazuje upadek człowieka , a potem jego silną wolę i zawziętość ... aby wstać i wziąść się w garść ,,, i aktorzy świetnie walczą :)