Witam wszystkich,,:) Nie wiem czy to dobry dział ,, ale mam pare pytań dotyczących fotografii,, A więc
1. Jakie ujęcia waszym zdaniem są najciekawsze- chodzi mi o ujęcia osób,,:)
2. Czy aparatem cyfrowym można zrobić zdjęcia podobne do profesjonalnych,,?? Moja uroda nie pozwola mi niestety na karierę modelki i zrobienia sesji profesjonalnych o których zawsze marzyłam..:(
3. Jakieś strony z pomysłami na ciekawe zdjęcia,,
Z góry dzięki..:) Pozdrawiam:*
Fotki,, strona 1 z 3
Mnie się najbardziej podobają zdjęcia na leżąco ;] Chociaż zależy od motywu...
Będzie widać, że nie są profesjonalne.
Przecież możesz zrobić sobie profesjonalne portfolio, nawet jeśli nie nadajesz się na fotomodelkę... Ale różnica jest taka, że płacisz za to.
Don't push me, cuz I'm close to the edge
and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head!
--I know I'm alive when I bleed!--

Teraz masz nadzieje, ze wszyscy napiszą, że jesteś piekna, tak?
Nie jestes brzydka, moze nie nadajesz sie na modelke, ale nie masz sie czego wstydzić.
Zaplac za nie skoro Ci tak bardzo zalezy.
Co do cyfrówki, to raczej będzie widać, bynajmniej tak mi sie wydaje.
nie przepadam za takimi zdjąciami, ale jak już to portretowe (w ciekawym otoczeniu), bądź tyły ludzi...
oczywiście, zę tak.
tylko trzeba mieć 'polot' do takich fotografii.
ogólnie fascynują mnie makro, ale konkretnych stron nie posiadam. wpisz w google makro i już:)
nie ma za co:*
mój Ci on :D
Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...
najciekawsze sa zdjecia, których się coś dzieje(oczywiscie sama takich nie mam )
jesli chodzi o roznice cyfrówka, a aparat profesjonalny to nie mam pojecia, moge tyko powiedziec, ze moj facet ma fajny aparat lustrzanke profesjonalna zdjecia sa ładne i wyrazne, a oczywiscie moja cyfrowka robi jakies cholerne rozmazane badziewie, wiec wydaje mi sie to malo mozliwe aby efekt byl podobny
według mnie albo to czujesz, albo nie. ja moje z profilu zrobiłem telefonem komórkowym wszystkie. efekt może nie profesjonalny. ale sami oceńcie :)