Witam ;)
Znacie jakieś dobre filmy gore? Co polecacie?
Znacie jakieś dobre filmy gore oparte na faktach?
Ja osobiście polecam jeden film gore (oparty na faktach):
Men Behind The Sun (Oddział 731)
lista tematów
GORE FREAK strona 1 z 2
Moja ulubiona tematyka

Braindead, Evil Dead, Bad Taste, August Underground, Faces of Gore, Abomination, Blood Feast, Aftermatch, Necromantik, The Brood, Beyond The Darkness
Guinea Pig jest rewelacyjny, japonski gore oparty na faktach.
SS Hell Camp jest tez niezly :)
Widzialem. Dobry jest. Sa jeszcze oprocz tego dwie czesci, ale nie sa juz takie dobre jak pierwsza.
Pozdrawiam:)
Konto usunięte: Braindead, Evil Dead, Bad Taste, August Underground, Faces of Gore, Abomination, Blood Feast, Aftermatch, Necromantik, The Brood, Beyond The Darkness
co niektórych nie widziałem, więc nadrobię zaległości..
Konto usunięte: Widzialem. Dobry jest. Sa jeszcze oprocz tego dwie czesci, ale nie sa juz takie dobre jak pierwsza.
ogólnie są 4 części, ale faktycznie pierwsza część jest najlepsza ;)
Augusta oglądałam, nie polecam tylko trzeciej części ("AU Penance" - ma dobre recenzje, zapowiada się krewka jatka, a to okazuje się nudne jak flaki z olejem)
Na Nekromantiku podobno można się uśmiać...
Jedyne co cenię do chyba "Pig" i "Begotten", ale oba podchodzą pod surrealizm i dobrze się je ogląda samemu w domu :)
Czasami mi sie smiac chcialo,a czasami rzygac, chociaz wiele takich popranych filmow widzialem. Mocna, a zarazem odwazna tematyka nekrofili. Swietna scena z oprawianiem krolika :szok2:
Ostatnio stalem sie posiadaczem- oczywiscie szczesliwym- tego filmu, ale jakos nie moge go nigdy zmeczyc do konca...