1.Twój ulubiony film
2.Najgorszy film, który ogladałeś
3.Ulubiony aktor
3.Ulubiona aktorka
4.Twój ulubiony serial
lista tematów
FiLmY strona 2 z 3
kurde, pisalem tego posta w przerwie miedzy odkurzaniem a myciem podlog w mieszkaniu

...ale niech bedzie, 1:1 :)
a tak ogolnie jak siedze i sie zastanawiam teraz to jednak nie umiem ani ulubionego filmu ani najgorszego filmu ani najepszego aktora i aktorki ani najlepszego serialu JEDNOZNACZNIE wskazac :)
Konto usunięte: Sam sie wlasnie zbieram do obejrzenia 3 sezonu Supernatural, jak wczesniej wspominalem kocham seriale (kocham kinematografie w ogole) i mam w temacie dosc szerokie rozeznanie :P
Widziałam chyba dwa tylko:).
Też jakiś czas temu, więc nie pamietam, ale lubiłam bardzo ten serial:).
O "Przyjaciół" równiez oglądalam.

:), ja pewnie lada chwile to zrobię, pewnie do kina sie wybiorę:).
Własnie ja najbardziej pamietam te pierwsze odcinki.

Konto usunięte: a tak ogolnie jak siedze i sie zastanawiam teraz to jednak nie umiem ani ulubionego filmu ani najgorszego filmu ani najepszego aktora i aktorki ani najlepszego serialu JEDNOZNACZNIE wskazac :)
Bo cięzko cos wybrać , jezeli sie widziało masę dobrych filmów, gdzie aktorzy stworzyli naprawdę fajne kreacje:)
Ja aktorki nie potrafię wskazać, w każdej chyba mi coś nie pasuje.
Chociaż lubię Umę Thurman:).

Konto usunięte: Bo cięzko cos wybrać , jezeli sie widziało masę dobrych filmów, gdzie aktorzy stworzyli naprawdę fajne kreacje:)
Ja aktorki nie potrafię wskazać, w każdej chyba mi coś nie pasuje.
Chociaż lubię Umę Thurman:).
aktorke potrafie jednoznacznie, zdecydowanie Scarlett Johansson, jest doskonala i bardzo charakterystyczna moim skromnym zdaniem, zadna inna aktorka jakos mi tak nie zapadla w pamieci jak ona
ale aktor...?
Johhny Depp
Edward Norton
Anthony Hopkins
Jack Nicholson
Denzel Washington
Jamie Foxx ktory rewelacyjnie po prostu zagral Ray'a Charlesa
...tutaj nie potrafie wskazac jednoznacznie :)
podobnie z filmem dobrym/zlym i serialem