andrewkoegh
andrewkoegh
  2 сентября 2008 (pierwszy post)

Jest to kontynuacja poprzedniego tematu, jako że temat został zamknięty z powodu limitu stron. W tej edycji zostaną określone pewne zasady, gdyż parę rzeczy wcześniej powodowało niepotrzebny zastój i powstawało małe zamieszanie.

1. Osoba, która zadaję zagadkę umieszcza kadr z wybranego przez siebie filmu. Na owym kadrze musi znajdować się coś charakterystycznego - umieszczenie fragmentu samochodu, lasu etc. nie jest dozwolone.
- starajcie się wrzucać kadry na imageshack tudzież inny serwer, aby nie ułatwiać zadania pozostałym osobom
- usuwajcie z kadru wszelkie napisy psujące zabawę - przykładowo nazwy wytwórni umieszczane na marginesach, adresy stron etc.
2. Kto pierwszy odgadnie tytuł poszukiwanego filmu zyskuje prawo do umieszczenia kolejnej zagadki.
- autor zagadki musi potwierdzić odgadnięcie tytułu, dopiero wtedy można zamieścić kolejny kadr (wyjątkiem są sytuacje, w których parę osób zyskało pewność, co do nazwy filmu, a autor zagadki się wylogował).
- jeżeli osoby aktualnie biorące udział w zabawie nie będą wstanie znaleźć odpowiedzi to osoba zadająca zagadkę umieszcza kolejny kadr lub też podpowiedź słowną
- osoba, która odgadła nazwę filmu musi zamieścić nową zagadkę w ciągu godziny od uzyskania potwierdzenia, co do trafności swojej odpowiedzi - w przeciwnym wypadku jej kolejka przepadnie, a zagadkę zada inna osoba
- jeżeli po 24 godzinach nikt nie odgadnie tytułu filmu to autor zyskuje prawo do zadania kolejnej zagadki

Jeszcze parę uwag końcowych.
Starajcie się nie prowadzić zbędnych rozmów w temacie, gdyż szybko skończy się nam limit stron. Miej na uwadze, że nie wszyscy gustują w tym samym gatunku filmowym co Ty lubisz, także proszę o nie zamieszczanie kadrów z różnorakich produkcji niszowych (bez urazy Krystian :mrgreen: ).

Nową zagadkę zadaje: odwieczna.

To tyle, miłej zabawy życzę :)

Do FP: Proszę o zamknięcie tego tematu, doszło do małego nieporozumienia.

FourthHorsemen
FourthHorsemen
  7 сентября 2008
Cannibal...
Diner
Cove
Campout
Ferox
Barbecue :mrgreen:
Appetite

?
andrewkoegh
andrewkoegh
  7 сентября 2008

Obecna zagadka pozostaje nierozwiązana - jej autora proszę o zamieszczenie odpowiedzi oraz o założenie nowej zagadki, tylko coś z gatunku innego niż horror. Za dużo tego :and:

akade
akade
  7 сентября 2008

Ja bym tak zamknął ten temat całkiem :ziober2:.

Hundin
Hundin
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym tak zamknął ten temat całkiem .

Czekamy do 50 stron :mrgreen:
I od nowa :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Obecna zagadka pozostaje nierozwiązana - jej autora proszę o zamieszczenie odpowiedzi oraz o założenie nowej zagadki, tylko coś z gatunku innego niż horror. Za dużo tego

Jeśli on w ciągu 5 minut nie poda odpowiedzi ani nic ty zakładasz zagadkę.
hm?
andrewkoegh
andrewkoegh
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym tak zamknął ten temat całkiem .

Daniel :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli on w ciągu 5 minut nie poda odpowiedzi ani nic ty zakładasz zagadkę. hm?

5 minut to za mało, poczekam godzinę. Potem ktoś założy zagadkę, na pewno nie ja - wolę zgadywać.
akade
akade
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czekamy do 50 stron I od nowa

Za dobrze wam tu.
Już teraz, closed - topic is dead czy coś takiego :lol2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Daniel

zuo się ujawniło.
Hundin
Hundin
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 5 minut to za mało, poczekam godzinę. Potem ktoś założy zagadkę, na pewno nie ja - wolę zgadywać.

to może ja :mrgreen: ?

Konto usunięte
Konto usunięte: a dobrze wam tu. Już teraz, closed - topic is dead czy coś takiego .

Nie jest dead :D
Mamy limit 50 stron nię? :D
pauline321
pauline321
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to może ja ?

:crylol:

niech jeszczejedna podpiwuedz da ;)
Hundin
Hundin
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: niech jeszczejedna podpiwuedz da ;)

się nie śmiej, cały czas szukam haka aby coś wkleić :P

Nie da, bo i tak nikt nie zgadnie.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 сентября 2008

dawajcie normalne filmy :zonk:

...Ignorance is bliss...
Hundin
Hundin
  7 сентября 2008
RexMundi
RexMundi: dawajcie normalne filmy

i co z tym filmem?
narazie pan nie dodał żadnego a minęło więcej niż godzina.

Więc ja daje oto ten, na pewno znany więc będzie szybka odpowiedź i dalsza zabawa.
baskas4
baskas4
  7 сентября 2008
Inni?
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Inni?

tak ..Twoja kolej
...Ignorance is bliss...
Hundin
Hundin
  7 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Inni?

Tak Basiu :mrgreen:
baskas4
baskas4
  7 сентября 2008
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.