wkrótce do kin trafi kolejna adaptacja gry komputerowej..
tym razem będzie to Max Payne i powiem wam coś zapowiada się ciekawie,
może w końcu jakaś porządna ekranizacja się trafi..
Kto nie widział zapowiedzi polecam:
Max Payne zapowiedź
Max Payne
na pewno oglądne bo gra była super ciekawe czy filmu nie spartaczą i czy bedzie podobny choć trochę do gry

To świetnie, bo Max Payne 1 to najlepsza gra TPP (obok Silent Hill'a) w jaką kiedykolwiek dane mi było grać (no ale w sumie od 5 lat nie gram już w gry..)
Ciekawe czy przeniosą fabułę z pierwszej części.. było by naprawdę ciekawie ;)
Łeeee
Obejrzałem trailera i jestem rozczarowany..
jakieś siły nadprzyrodzone w postaci jakichś czarnych aniołów.. co to ma być??
Czyli nie będzie nic o tym jak Max rozwala szajkę pedofili gwałcących noworodki :/
Był motyw z halucynacjami Max'a i snami...
w jednym ze snów były "mroczne anioły" pamiętasz?
obejrzałem drugą wersję zapowiedzi
tekst
heo masz chyba jednak rację co do tych aniołów/demonów... niestety.
hmmmm
kiedy ja w to grałem.. :P ;P 6, 7 lat temu?

No być może coś takiego było.. Jeśli tak to powinienem odetchnąć z ulgą, że nie zrobią z tego filmu czegoś "z nadprzyrodzonymi siłami"..
Bo co zachwycało w tej grze była właśnie ta realność.. I czasem świat odbierany przez sen..
Myślę, że pod względem fabuły chyba jednak lepsza była 2 część gry :) Gdyby się jej trzymali wyszedłby naprawdę mocny film. A tak chyba raczej film hitem nie będzie. Ciekawi mnie czy w filmie zostanie wykorzystany efekt, który w grze miażdżył, czyli bullet time :)
Mark Whalberg ? Cholera ostatnimi czasy mam wrażenie, że nie dostaje On propozycji innych niż grania jakiegoś policjanta/detektywa A tak serio to niezbyt mi się podoba, że to akurat ten aktor ma zagrać tę rolę.