KamiQa
KamiQa
  15 сентября 2008 (pierwszy post)
Nowy program telewizji TVN

*co o nim myślicie, jeśli oglądaliście pierwszy odcinek?
*podoba wam się jego wizja?
*co sądzicie o jury w którego skład wchodzi Chylińska, Foremniak i Wojewódzki?
*Który występ najbardziej zapamiętaliście, czym was urzekł?

Może byłą to Klaudia Kulawik 11 latka z piosenką Niemena?

dziękuje za uwagę i zapraszam do dyskusji :)
pozdrawiam,
Kamila
KazdyJuzWie
KazdyJuzWie
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: *co o nim myślicie, jeśli oglądaliście pierwszy odcinek? *podoba wam się jego wizja? *co sądzicie o jury w którego skład wchodzi Chylińska, Foremniak i Wojewódzki? *Który występ najbardziej zapamiętaliście, czym was urzekł?

Nie oglądałam.
Czy ja wiem... Myślę że tak.
Nie podoba mi się w tym składzie Foremniak... Koterskiego, albo kogoś w tym stylu bym wrzuciła na jej miejsce.
Nie oglądałam, więc nie wiem.

Konto usunięte
Konto usunięte: Może byłą to Klaudia Kulawik 11 latka z piosenką Niemena? Dla tych którzy nie widzieli Klaudi.

Czemu tak każdy się nią zachwyca? Moim zdaniem nie śpiewa ładnie, ale może ja jestem jakaś inna, czy coś. Owszem, ma mocny głos i coś w nim jest, ale jakoś mnie nie urzekł za specjalnie.
KazdyJuzWie
KazdyJuzWie
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu tak każdy się nią zachwyca? Moim zdaniem nie śpiewa ładnie, ale może ja jestem jakaś inna, czy coś. Owszem, ma mocny głos i coś w nim jest, ale jakoś mnie nie urzekł za specjalnie.

Chociaż nie, przesłuchałam drugi raz i stwierdzam że jednak ma bardzo dobry głos. ;-)
KamiQa
KamiQa
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaż nie, przesłuchałam drugi raz i stwierdzam że jednak ma bardzo dobry głos. ;-)

no widzisz. Jak na 11-stolatkę głos ma niesamowity. Kiedy przyszłaby z takim głosem w wieku lat 20 już nie było by szału ;)
ale jak popracuje, poćwiczy to może być bardzo dobrą wokalistką.
KamiQa
KamiQa
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie podoba mi się w tym składzie Foremniak..

mi na początku (przed emisją pierwszego programu) tez ona nie pasowała. Wydawało mi się że będzie na wzór Pazury w You Can Dance. Ale jednak ją polubiłam w tym programie ;p
Wojewódzki jednak czasami przesadza ze swoimi docinkami bo robi ludziom przykrość. ;x
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: *co o nim myślicie, jeśli oglądaliście pierwszy odcinek? *podoba wam się jego wizja? *co sądzicie o jury w którego skład wchodzi Chylińska, Foremniak i Wojewódzki? *Który występ najbardziej zapamiętaliście, czym was urzekł?

taka rozrywka dla mas...
moze byc...
ciesze sie, ze jest Chylinska bo ma zayebisty sposob bycia
wystep motocyklisty z ptakiem w ustach:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu tak każdy się nią zachwyca? Moim zdaniem nie śpiewa ładnie, ale może ja jestem jakaś inna, czy coś. Owszem, ma mocny głos i coś w nim jest, ale jakoś mnie nie urzekł za specjalnie.

tez tak sądze, uwazam, ze ma mocny glos, ale raczej nie jest az tak urzekająca, zeby sie wzruszyc...
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: *co o nim myślicie, jeśli oglądaliście pierwszy odcinek?

Nie jest źle, a nie rozumiem na jakiej podstawie mają wybierać największy talent. No bo jak ma się talent śpiewania do talentu akrobatycznego albo coś takiego? Przecież to dwie różne dyscypliny i każda z nich na swój sposób oddziaływuje na odbiorcę.

Konto usunięte
Konto usunięte: *podoba wam się jego wizja?

tak, daje się szansę na zaistnienie ludziom z pasją.

Konto usunięte
Konto usunięte: *co sądzicie o jury w którego skład wchodzi Chylińska, Foremniak i Wojewódzki?

Może być.

Konto usunięte
Konto usunięte: *Który występ najbardziej zapamiętaliście, czym was urzekł?

Tych dwóch kolesi w czerwonych gatkach, co tak się wywijali. :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Może byłą to Klaudia Kulawik 11 latka z piosenką Niemena?

No fajna dziewczynka. Głos ma jak dzwon, śpiewa czysto. Jest ok.
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale raczej nie jest az tak urzekająca, zeby sie wzruszyc...

Chylińska pewnie w tej swojej słuchaweczce usłyszała, że ma się rozpłakać, żeby było ciekawiej... Tak to już bywa w komerycjnych programach live. :ziober2:
Krystian48
Krystian48
  15 сентября 2008

Dużo o nim dzisiaj słyszałem w szkole może oglądne następny odcinek ;]

KamiQa
KamiQa
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ciesze sie, ze jest Chylinska bo ma zayebisty sposob bycia

też ją bardzo lubie, i chyba ze względu głównie dla nej skusiłam się obejrzeć ten program. bo wydawał mi się kopią wersji zagranicznej i niczym ciekawym.

Konto usunięte
Konto usunięte: wystep motocyklisty z ptakiem w ustach

no tak. był szokujący :D przed jego wejściem myslałam co on na takiej małej scenie zrobi na tym motorze :D przecież rozwali wszystko ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jest źle, a nie rozumiem na jakiej podstawie mają wybierać największy talent.

mnie właśnie tez nurtueje to co będzie dalej. Bo w pierwszym odcinku wzieli do drugiego etapu praktycznie każdego .. ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: Tych dwóch kolesi w czerwonych gatkach, co tak się wywijali.

o tak. Gimnastyka artystyczna. do tego ta muzyka. Cudowne to było .. ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak to już bywa w komerycjnych programach live.

eee, nie wierze żeby Chylińska szła pod taką komerche ;p

Krystian48
Krystian48: Dużo o nim dzisiaj słyszałem w szkole może oglądne następny odcinek ;]

u mnie też sporo osób się wymieniało spostrzeżeniami na jego temat ;p
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chylińska pewnie w tej swojej słuchaweczce usłyszała, że ma się rozpłakać, żeby było ciekawiej... Tak to już bywa w komerycjnych programach live.

a zauwazylas, jakie dziwne ruchy wykonywala prawa reka pod stolem w czasie wystepu tej malej? moze lzy sa oznaka skrajnego podniecenia:ninja:
KamiQa
KamiQa
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a zauwazylas, jakie dziwne ruchy wykonywala prawa reka pod stolem w czasie wystepu tej malej? moze lzy sa oznaka skrajnego podniecenia

hahaha :crylol:
że tez zwróciłaś uwage na taki szczegół :D
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: że tez zwróciłaś uwage na taki szczegół :D

szczegół?? tak jej latala ta reka, ze o matko!
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: o tak. Gimnastyka artystyczna. do tego ta muzyka. Cudowne to było .. ;x

piękne, piękne. Ale ciekawe czy w nastepnych odcinkach pokażą coś zupełnie innego czy to samo. Jeśli bedzie tak z każdym, to ten program będzie nudny.

Konto usunięte
Konto usunięte: eee, nie wierze żeby Chylińska szła pod taką komerche ;p

Lubię Chylińską, ale to nie podważa faktu, że z centrali co chwilą podpowiadają speakerom i jury przez słuchawki jak się mają zachowywać. To przecież tylko zwykła praca i tak jak wszędzie tam sa określone reguły. Podpisała kontrakt, musi robić to, co oni chcą, żeby nie wyszła kicha...

Konto usunięte
Konto usunięte: a zauwazylas, jakie dziwne ruchy wykonywala prawa reka pod stolem w czasie wystepu tej malej? moze lzy sa oznaka skrajnego podniecenia

Myśle, że kto jak kto, ale Chylińska nie płacze podczas orgazmu.
Konradziq
Konradziq
  15 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co o nim myślicie, jeśli oglądaliście pierwszy odcinek?

Jedna z szans na wypromowanie się utalentowanych ludzi.

Konto usunięte
Konto usunięte: podoba wam się jego wizja?

Może być.

Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie o jury w którego skład wchodzi Chylińska, Foremniak i Wojewódzki?

Wcale mi nie przeszkadza.

Konto usunięte
Konto usunięte: *Który występ najbardziej zapamiętaliście, czym was urzekł?

Człowiek ze szklaną kulą.
tzw. Żonglerka kontaktowa.
Magia! (czyt. iluzja;)
Ma zdolne ręce :mrgreen: .

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak to już bywa w komerycjnych programach live.

Tyle, że to nie był live :ninja: .
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.