Witam :)
Czy jest ktos jeszcze kto interesuje sie manga, anime, fantasy ? :D jak tak to jakim ? :P
ja np lubie Bleach ;] FMA ;] Green Green ;] Naruto ;] Death Note ;]
a co w Waszym wypadku ? ;]
lista tematów
Anime, manga :D strona 1 z 4
no prosze prosze ;] ja nie wiem dlaczego ale pewnie dlatego ze kiedys przyjeto taki stereotyp i sadzilem ze tak naprawde malo dziewczyn/kobiet interesuje sie fantastyka/anime/manga ale z tego co widze to jest Was coraz wiecej...no nic tylko sie cieszyc ;]
no nie powiem tez mi sie spodobal ;]
hmmmm w tym anime to sie chyba nawet zakochalem ;] a w szczegolnosci SAKUJO ! to bylo cos ;]
hmm taka mala propozycja :D moze bys sie pochwalila swoimi dzielami ? :D jestem strasznie ciekaw :D jak Ci to wychodzi :D lubie ogladac takie rysunki ;p sam nie mam zbytniego talentu to sie za to nie biore...;p
DymCiu69: hmm taka mala propozycja :D moze bys sie pochwalila swoimi dzielami ? :D jestem strasznie ciekaw :D jak Ci to wychodzi :D lubie ogladac takie rysunki ;p sam nie mam zbytniego talentu to sie za to nie biore...;p
jak narazie nie mam zbyt wiele rysunków, rysowałam w gimnazjum a teraz nie mam zbytnio czasu:(
własnie pracuję nad jednym rysunkiem juz niedługo go skończę więc wtedy się pochwalę

Konto usunięte: jak narazie nie mam zbyt wiele rysunków, rysowałam w gimnazjum a teraz nie mam zbytnio czasu:(
własnie pracuję nad jednym rysunkiem juz niedługo go skończę więc wtedy się pochwalę
hmm to ciesze sie niezmiernie :D a moze zdradzisz cos wiecej ? :D co bd przedstawial ten rysunek itp ? :D