Ostatnio wiele osób zakłada internetowe pamiętniki itp. Sądzę że są bardzo fajne... sama ostatnio się przekonałam założyłam sobie taki blog ;)) oto jego adres:
http://pamietnikmlodejzielarki.blog.onet.pl/
wchodzić na bloga ! zakładać blogi !
to naprawdę fajne ;]]
pozdrawiam wszystkich z Fotka ;**
Arbuzowa ;*
lista tematów
Blogi są fajne, zakładajcie blogi ! ;)) strona 1 z 2
Konto usunięte: Ostatnio wiele osób zakłada internetowe pamiętniki itp. Sądzę że są bardzo fajne... sama ostatnio się przekonałam założyłam sobie taki blog ;))
fascynujące

a za to pewnie banik będzie

jakoś nie interesuje mnie czytanie o tym, kto co dzisiaj na kolację jadł, gdzie był, a tym bardziej zniechęca mnie:

kiepski ten Twój blog. Nic nadzwyczajnego. A błaganie "dajcie komentarzykiii!!" na blogu jest żałosne :)
i takie są najnudniejsze. Najlepiej czyta się polityczne, oraz felietonistyczne (pod warunkiem, że są profesjonalnie prowadzone, jak np. najpopularniejszy w Polsce blog Kominka).
blogi 14-letnich Wampiresek zafascynowanych mrokiem?

nie dziwne ze nic nadzwyczajenego w tym blodu ;D pierwszy raz takie cos zalozylam ;] a w sumie.. o czym mam pisac an takim blogu ??
Konto usunięte: nie dziwne ze nic nadzwyczajenego w tym blodu ;D pierwszy raz takie cos zalozylam ;] a w sumie.. o czym mam pisac an takim blogu ??
a swoich przemyśleniach ..o ludziach i tm co Cie otacza
a najlepiej pisac o tym co Cię interesuję najbardziej..
blog to nie tylko gorzkie żale
mam już
...Ignorance is bliss...
osobiście posiadam fotobloga od dłuższego czasu, ale zauważam, zę własnie ludzie zakładają blogi ntylko w celu wirtualnego wyżalenia i wypłakania się. jak dla mnie to jest chore. wprawdzie czasmi napiszę tam cos negatywnego, ale o takich sprawach wolę się jednak dzielić z przyjaciółmi, niźli z osobami mi nie znanymi.... ot, co.
http://www.photoblog.pl/rudx/
mój Ci on :D
Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...
mój Ci on :D
Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...