Hej.
1.Potrzebuje filmu dosc mądrego - znaczy nie glupiej i zboczonej komedi. Jakaś propozycja?
2. Jakie filmy z Deppem byście polecali? ;)
3. Widzieliście ten ostatni film z Deppem, Tima Burtona, o tym fryzjerze; musical-horror? Wart uwagi?
Z gory dzieki za mądre odp. ;)
lista tematów
Filmy strona 1 z 2
"Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę... O udupienie totalne..."
Łącząc pytanie nr 1 i 2.
Mądre filmy z Deppem to zdecydowanie Sekretne okno, Dziewiąte wrota no i w sumie jeszcze Sleepy Hollow (ale to już bardziej horror, jednak z przesłaniem).
Alashia: 3. Widzieliście ten ostatni film z Deppem, Tima Burtona, o tym fryzjerze; musical-horror? Wart uwagi?
Samo słowo musical mnie odstraszyło i jakoś nie miałem ochoty obejrzeć tej pozycji.
American History X.
Piraci, NA zywo...
Alashia: 3. Widzieliście ten ostatni film z Deppem, Tima Burtona, o tym fryzjerze; musical-horror? Wart uwagi?
Nie. Chce obejrzec, ale jakos nie moge sie zmusic na razie.
hej.
Mądry film.. hm.. może "Zabawy z bronią"? Fajne dyskusje się prowadzi po tym filmie ze znajomymi

Wcześniej wspomniane Sekretne Okno, Co gryzie Gilberta Grape'a
Sweeney Todd? Nie widziałam, ale opinie są dobre

Dość mądrego, nie całkowicie mądrego? Hm, nic mi nie przychodzi do głowy...

Większość. :D To zależy, jakie filmy i klimaty preferujesz. Do wymienionych powyżej dodam jeszcze "Z piekła rodem" i "Charliego i Fabrykę Czekolady" - film nie tylko dla dzieci. :P
Alashia: Widzieliście ten ostatni film z Deppem, Tima Burtona, o tym fryzjerze; musical-horror? Wart uwagi?
Widzieliście, moim zdaniem zdecydowanie wart, o ile krew z poderżniętych gardeł Ci nie przeszkadza.
Pozdrawiam.
Siła Spokoju
W Pogoni za szcześciem
Edward Nożycoręk , Koszmar z ulicy Wiązów

mam ale nie oglądałem
...Ignorance is bliss...
No nie wiem, Pi albo Źródło.
Nie wiem, co uważasz za mądre ;]
Fear and Loathing in Las Vegas

Ano nie, wyciągnę dzisiaj od koleżanki i zobaczę ;p
- Filmy Darrena Aranowskyego
- Coffee And Cigarettes
- filmy Takashiego Miike
- Quentina Tarrantino
Wszystkie FIlmy Tima Burtona bo Deep tam wszędzie gra + Dziewiąte wrota !!
Jest mega wypasiony musical pełen wrogości i mrocznego klimatu starych lat londynu + super gra deepa ...