czesc chce sie was zapytać jaki horror nabardziej lubicie a którego jeszcze nieogladaliście i drugie pytanie słyszałem ze juz ruszają zdjęcia do najnowszej częśći Wzgórza mają oczy 3:)a co sądzicie o pozostałych i czy niemają porównania do filmu wrong turn 1 i 2:)
lista tematów
The hill have eyes 3:) strona 1 z 2
BWP

nie da się tak

o rety

tania jatka bez sensu
mają .... chociaż jedynka miała jeszcze ten klimat w miare dobry.. dwójka to już szajs
...Ignorance is bliss...
O Boże

Kolejna część filmu, który jedynie przyprawia o mdłości. 'Ciekawe' co teraz wymyślą, może zbiorowy gwałt połączony z konsumpcją osób gwałconych

Wrong Turn i The Hill Have Eves to jedno z najgorszych filmów jakie widziałem, ciężko je nawet zaklasyfikować do kategorii horrorów, gdyż mają się one nijak do definicji tego gatunku - nie straszą, a jedynie obrzydzają.
13 duchów, Lśnienie (choć to bardziej thriller), Mgła (Carpentera), Coś.
Silent Hill mi sie podobalo :D
nie no, troche przegiecie, po co to tak ciagnac? Im wiecej czesci, tym wieksza kupa sie robi (dla przykladu - Pila) ...
Ogladalam tylko pierwsze The Hills Have Eyes, dwojki nie widzialam, Wrong Turn tez nie...
Świetny film

Chyba seria Halloween i Friday 13th.
Klasyk. Genialny

A ja chętnie bym obejrzał :)
Mają, tylko wykorzystana została inna legenka albo jakies zbiorowisko faktów.
Druga część niestety nie trzymała poziomu pierwszej, ale to już norma. Jednak nie była to wina błędu reżysera, a scenarzysty, który na siłę zmienił parę rzeczy, który uczyniły klasyk z jedynki.
Klimat, KLIIIMAT!
Ten potwór i cała historia nie jest ważna, liczy się atmosfera jaka tworzy się w momencie oglądania filmu - pod tym względem film jest genialny. Zasiewanie w ludziach strachiu, ponieważ nie mają oni pewności czy ich towarzysz dalej jest człowiekiem - właśnie to uczyniło ten film klasykiem.
Konto usunięte: czesc chce sie was zapytać jaki horror nabardziej lubicie a którego jeszcze nieogladaliście i drugie pytanie słyszałem ze juz ruszają zdjęcia do najnowszej częśći Wzgórza mają oczy 3:)a co sądzicie o pozostałych i czy niemają porównania do filmu wrong turn 1 i 2:)
Ulubiony horror ? Hmmm... Hellraiser