Z kumpelami zorganizowałysmy sobie weczór filmowy . Każda miała przyniec swój ulubiony i miałysmy je ogladac przez cała noc. Uwielbiam thillery i horrory a jedna z moich kumpel filmy z Bolywood . Przyniosła film trwajacy około 4 godzin(o zgrozo) w którym co scene jest jakas piosenka i wszyscy tancza i spiewaja i ogólnie wszyscy sa szczesliwi ( ręce mi opadaja w takich scenach).
BYł to film Khabi Kushi , Kabhie Gham czyli czasem słońce , czasem deszcz . Był to pierwszy film z tego działu jaki obejrzałam ....i powiem szczeze az tak strasznie nie było. Odjąc kilka scen i momętów i było znośnie . Chciała bym obejrzec jakis dobry film z serii Bolywood . Czy ktoś z forumowiczów interesuje sie tym działem filmowym ?? Możecie cos dobrego mi polecic?
lista tematów
Bolywood
Konto usunięte: BYł to film Khabi Kushi , Kabhie Gham czyli czasem słońce , czasem deszcz . Był to pierwszy film z tego działu jaki obejrzałam ....i powiem szczeze az tak strasznie nie było. Odjąc kilka scen i momętów i było znośnie . Chciała bym obejrzec jakis dobry film z serii Bolywood . Czy ktoś z forumowiczów interesuje sie tym działem filmowym ?? Możecie cos dobrego mi polecic?
"Sahara Sky" ale TOBIE skoro uwielbiasz horrory polecam "Bad Taste" :-=)
ostatnio coś oglądałem ale nie pamiętam jaki tytuł. w tych filmach najbardziej mi sie podoba to że fajne laski grają :D
Konto usunięte: rzyniosła film trwajacy około 4 godzin(o zgrozo) w którym co scene jest jakas piosenka i wszyscy tancza i spiewaja i ogólnie wszyscy sa szczesliwi ( ręce mi opadaja w takich scenach).
jedna z zasad panująca w Bollywood .. wszyscy są szczęśliwi ,wszyscy piękni
no i motyw piosenki i tańca
polecam i Tobie i koledze DHOOM i DHOOM 2
...Ignorance is bliss...
serie czego ? Bollywood'u ? To nie jest do zrealizowania. Chociaż na upartego oglądłabyś tysiace,miliony tych filmów.
Ja polecam :
jak najbardziej.
"Paheli" [nieco baśniowy film,lecz uroczy.]
"Don"
"Singh is Kinng"
"Salaam Namaste"
Generalnie preferuje filmy z SRK

Jak coś to pisz na pw.