W sobote wybieram sie na ten film.
Jest godny uwagi? Nie ma zbyt na co isc bo malo komedi w repertuarze kina Helios na K. Wielkiego we wrocku.
Co sadzicie o tym filmie
lista tematów
To nie tak jak myslisz kotku! strona 1 z 2
ale skoro sie nic nie wnosi do tematu nie trzeba pisac nie?:DGowno mnie to ochodzi ze nie ogladales xD
a nie ze chcesz Go obejrzeć
nieudana nudna komedia
Przez półtorej godziny widz przeskakuje między romantycznymi zalotami, erotyczną chcicą a kryminalną aferą. Pośród antypatycznych bądź głupich postaci, które wskakują nieoczekiwanie do fabuły, rys sympatii ma jedynie asystent doktora, niejaki Bazyl (Borusiński z kabaretu Mumio).
Ja bym na to nie poszedł

...Ignorance is bliss...
RexMundi: nieudana nudna komedia
Przez półtorej godziny widz przeskakuje między romantycznymi zalotami, erotyczną chcicą a kryminalną aferą. Pośród antypatycznych bądź głupich postaci, które wskakują nieoczekiwanie do fabuły, rys sympatii ma jedynie asystent doktora, niejaki Bazyl (Borusiński z kabaretu Mumio).
Nic bardziej mylnego. :)
Film ogladalam, i szczerze mowiac z opisanym przez Ciebie schematem ma niewiele wspolnego...
Ogolnie rzecz biorac caly watek kreci sie wokol klamstwa, z jednego klamstwa do kolejnego i kolejnego i kolejnego i...
Bohaterowie udaja siebie na wzajem, ze w pewnym momencie sami zaczynaja sie gubic, kto jest kto, co obfituje w wiele zabawnych zdarzen... i z samym milosnym watkiem tak na prawde ma niewiele wspolnego...
warto sie wybrac :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)