lista tematów
zimowe wieczory :) strona 2 z 3
może dziś obejrzę ;)
Konto usunięte: raczkujemy w horrorach. nie ma się co dziwić. I patrząc z tej perspektywy jest to duzy sukces według mnie. Chociaż zauważyłam w nim wiele śmiesznych sytuacji :)
mi to za bardzo zalatywało Hostelem .. i ta muzyka.. zbliżenia .. Polskie społeczeństwo po promienne Czarnobylskie .. nie no .. liczyłem na coś więcej
p.s.
w "SHOW" były już lepsze "sceny grozy" niż w tym horrorze :)
...Ignorance is bliss...
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
nie oglądałeś?
podobno azjatycka wersja (lustro) jest o niebo lepsza, ale niestety nie miałam okazji porównać :)
ogólnie też gra aktorska (zwłaszcza Wesołowskiego, który szczerze mówiąc nic nie wniósł do filmu a krzątał się po nim jako jeden z głównych bohaterów) nie była zbyt dobra. Podobała mi się rola Tomaszewskiego (zolo).
byłem zasypany śniegiem i nie mialem dostępu do filmów
ale juz mam
a nawet nie wiem jaka wersję

Konto usunięte: podobno azjatycka wersja (lustro) jest o niebo lepsza, ale niestety nie miałam okazji porównać :)
chyba każdy azjatycki horror jest lepszy od amerykańskich podróbek
Konto usunięte: ogólnie też gra aktorska (zwłaszcza Wesołowskiego, który szczerze mówiąc nic nie wniósł do filmu a krzątał się po nim jako jeden z głównych bohaterów) nie była zbyt dobra. Podobała mi się rola Tomaszewskiego (zolo).
cały film to porażka..
według mojego skromnego zdania :)
...Ignorance is bliss...