Czytał z Was ktoś kiedyś książki Paulo Coelho?? Jeśli tak, to jakie odnieśliście odczucia po przeczytaniu jego książki...??
lista tematów
Paulo Coelho
Czytałam wiele jego ksiązek.
Typowo filozoficzne, ale bardzo przystępnie napisane.
Jak dla mnie za dużo w nich jest wiary katolickiej-może dlatego, że niedokonca to czuje, jednak pomijajc to, autor jest naprawde madrym czlowiekiem, widac, że z ciekawymi doswiadczeniami, ktore przelewa na papier.
11 minut bardzo mi sie podobała ;)
Konto usunięte: Czytał z Was ktoś kiedyś książki Paulo Coelho?? Jeśli tak, to jakie odnieśliście odczucia po przeczytaniu jego książki...??
Zawsze myślalam ze rozumiem jego ksiazki.
Ale teraz wnioskuję, ze owszem są bardzo mądre, ale wolę ksiazki z fabułą :)
Ale podobały mi sie dosc jego ksiazki (Piąta góra, demon i panna prym, czarownica z portobello)
Konto usunięte: Czytał z Was ktoś kiedyś książki Paulo Coelho?? Jeśli tak, to jakie odnieśliście odczucia po przeczytaniu jego książki...??
sa rewelacyjne. przeczytalam wszystkie dostepne

najmilej wspominam "Weronika postanawia umrzec"
Tak, uwielbiam jego książki. Napisane łatwym językiem, czasami nawet nie wiem kiedy przeczytam już pół książki. Życiowe, zmuszają do zastanowienia się nad własnym życiem. Najbardziej podobała mi się "11 minut"