podsumowujac rok 2008 jakie najbardziej wam sie podobaly filmy? jakie zalujecie ze w ogóle obejrzyliscie? a ktore mozecie non stop ogladac? horrory? komedie? dramaty? czy inne? moze jakies konkretne tytuly? pozdrawiam
lista tematów
filmy 2008
Konto usunięte: podsumowujac rok 2008 jakie najbardziej wam sie podobaly filmy? jakie zalujecie ze w ogóle obejrzyliscie? a ktore mozecie non stop ogladac? horrory? komedie? dramaty? czy inne? moze jakies konkretne tytuly? pozdrawiam
uwielbiam oglądać filmy. Najbardziej Sierociniec, James Bond

Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Konto usunięte: podsumowujac rok 2008 jakie najbardziej wam sie podobaly filmy? jakie zalujecie ze w ogóle obejrzyliscie? a ktore mozecie non stop ogladac? horrory? komedie? dramaty? czy inne? moze jakies konkretne tytuly? pozdrawiam
Mroczny rycerz

"Małą Moskwę" uwielbiam, widziałam jeszcze przed premierą i wiedziałam, że zdobędzie "Złotego lwa", mogę ją bez przerwy oglądać:)
"Siła odwagi" bardzo mi się spodobała, mimo iż nie lubię tego typu filmów.
żałuję, że obejrzałam Lejdis, NIE, nie obejrzałam, bo zasnęłam...
czego innego spodziewałam się po "Sierocińcu"
"REC" to był żałosny film, tak samo jak "Frontieres"
"Dziwne przypadki" - pierwsze 40 minut było bardzo nudne, potem się rozkręca, ale wątki były średnio dograne...
Najbardziej? Mroczny Rycerz, Zmierzch, 4 gwiazdki. I w sumie to wielu filmów nie pamiętam już, ale te oglądałam niedawno i mi się dość podobały.