Jakie lubicie mangi (ew anime)
za co ?
Ja osobiście preferuje Naruto, Onegai Teacher, Onegai Twins Green Green
Manga strona 1 z 3
hmm wiele by bylo ale takie najlepsze jakie pamietam to:
Busou Renkin; Full Metal Alchemist; hmm Zero wszystkie trzy serje no i oczywiscie Full Metal Panic ^^ moglbym to tak wymieniac do jutra :P
O, a jednak nie jestem jedyną, która tutaj lubi shonen-ai czy yaoi ^^ Ale cóż, mangi lubię, chociaż nie kupuję (szkoda kasy na nie trochę, bo np. odcinek mangi zajmie mi godzinę, a książka cały dzień), ściągam z różnych stron, co do anime zaś, to lubię, chociaż nie zawsze mam na nie czas. Hm, moją pierwszą miłością był chyba Death Note, ale potem to mogłam tylko się staczać ;) A mam pytanie, oglądał ktoś może `ouran high school host club`?
Elfen Lied
Akira
Ghost in the Shell 1, 2, Stand Alone Complex
Ergo Proxy
...te uwielbiam!
A mangi nie czytuje...dlatego wymienilem same anime :P
Z Mangi to czytam najczęściej Yaoi... bo te są przeważnie rysowane ładną kreską... a te całe Naruciaki czy inne Bleache są... brzydkie.
Chociaż w sumie Bleach jest ciekawy

Ale na ogół mangę czytam tylko w internecie... bo szkoda mi kasy xD ^^
Tak tak wiem xd
Anime...
Requiem from the darkness - niesamowita kreska, fabuła wciągająca... wystarczy się nie wystraszyć pierwszego odcinka i reszta wchodzi gładko ^^
coś lekko ponad 20 odcinków chyba

Jigoku Shoujo Futakomori - yay ^^ w sumie to jest cudo ^^ jak się lubi TAKIE klimaty. btw to NIE jest yaoi -.-'
No i ostatnio się wzięłam za .hack// nie polecam jeśli nie lubi się historii z pięknym niesamowicie genialnym zakończeniem a żeby to się stało trzeba przejść przez kilka mniej ważnych - czasami wręcz nudnawych - historyjek. W sumie fabuła jest ciekawa bo rzecz się dzieje w grze ^^
Dużo odcinków. Kilka serii ^^
Devil may cry - też ciekawe... na podstawie gry komputerowej. Coś w stylu jakby DN trochę tam Elfen Lied i Hellsinga ^^ Takie to ciekawe ^^
I na koniec jeśli już tak się rozgadałam to polecę jakieś yaoi
bo bym nie była sobą gdybym nie poleciła yaoi -.-'
Junjou Romantica z lekka zboczone -.-' ale postaci są ciekawe ^^
i ogólnie nie chce mi się o tym pisać ^^
Mało odcinków da się obejrzeć w dzień ^^ ^^
Pogratulować gustu.
Ale co zrobić jak podobają Ci się tak mało ambitne, że tak powiem, produkcje ^^
Jeeeezu te bliźniaki

^^
Żartujesz? Mangę się czyta niezwykle szybko ^^
Jedna godzina języka polskiego czy nudnej historii i już jeden tom przeczytany ^^
Niestety. Ale w sumie jak zakończyć takie historię? xd
Za bardzo wciągające -.-''
ohh zapomniałam obejrzeć nowy odcinek bleacha -.-'
sierota -.-' xd
Nie lubisz ich? xF