Kto ma zamiar wybrać się na zmierzch i dlaczego?? CZekam na wasze odpowiedzi!!!
ZMIERZCH strona 1 z 2
Ide jutro z kolega:)
uprzedzalam, ze moze byc jedynym chlopakiem na sali, ale skoro chce...
btw. temat o tym filmie juz jest
Lepsze książki, ale film genialny
No i Robert Pattinson
Bylam z przyjaciolmi ;p
wbrew pozorom koledzy nie narzekali
widziałam trailer nie mogę się doczekać na ten film zapowiada się świetnie jak zapowiedź na tym samym poziomie co cały film to świetnie
Wybieram się z koleżanka ^^ Książka jest bombowa to jedyna książka która mnie tak zafascynowała :D Ubóstwiam ją :D
Bo jestem maniaczką książki, od... roku? Bo gra tam Rober Pattinson, Kellan Lutz i Jackson Rathbone
I już byłam w kinie kilka razy oraz oglądałam na komputerze kilkanaście razy.
Byłam na filmie, na przedpremierach w grudniu. Po trzykroć lepszy od książki, bynajmniej zabawnie było. A książka, cóż, znam lepsze o wampirach, o wiele lepsze. Bo to było czasem aż żenujące. Chociaż nie powiem, przeczytałam cztery części. Z ciekawości. Ale czwarta to już była straszna, nie wiem czy autorka ni miała już pomysłu, ale naprawdę, okropnie się czytało. I tłumaczenie też wiele do życzenia pozostawia.
Film zabawny, w sumie jak w książce Charliego nie lubiłam, to w filmie był świetny.
A na film poszłam i z ciekawości i dla zobaczenia Pattinsona, zagrał w sumie nie najgorzej. Do strawy.
Ale ja tu mówię o trzech pierwszych. O czwartej wolę się nawet nie wypowiadać.
Rozumiem, że książka nie zawsze musi tłumaczeniem bić na głowę, ale tak ją zabić tłumaczeniem? W oryginale lepsza, ale tylko trochę.