Co byś chciał zobaczyć strona 1 z 3
Co do komiksu, zgodzę się z RexMundi'm. Tytus, Romek i A'Tomek są już niemalże klasyką i to jest wstyd ze nie było ich jeszcze na dużym ekranie.
Kreskówka? Hm... myślę że chciałabym zobaczyć Atomówki na dużym ekranie, mam do nich sentyment. Albo Pokemony.
Książki, książki... po przeczytaniu "Intruza" S. Meyer, myślę że powinien on zostać jak najszybciej sfilmowany, gdyż książka jest genialna, a jak wiadomo nie każdy po nią sięga. Wydaje mi się, że też dużym wyzwaniem dla filmowców byłoby sfilmowanie książek Coelha, tak aby zachować w nich całą filozofię, którą Coelho nad obdarza w swoich książkach.
Serialem który bym chciała zobaczyć w kinie są Gotowe na wszystko. Lubię ich perypetie. :-)
W gry nie grywam, a filmu nie da się jeszcze raz sfilmować, skoro już jest filmem, wiec to wszystko.
Fakt, to mogłoby być ciekawe

11 minut

Typowo amerykańskie ale jednak człowiek to ogląda

Gra:
Oj dużo tego by sie nadawało (teoretycznie wszystko),ale chyba wybiore...Starcrafta,oj tak,gdyby Blizzard jeszcze odpalił licencje to by było miodzio,ale jeśli już to film skupiony na "Duchach" (wtajemniczni wiedzą ocb)
Książka:
Oj nie wiem,szczerze mówiąc.
Kreskówka:
Wyspa Totalnej Porażki (byłaby z tego boża komedia),Johnny Bravo
Baj
trylogia Świetlickiego- 12,13,11.
Ksiazki były swietne,ciekawa bym była jakby to wygladalo na ekranie.
Jednak nie ukrywam,ze mialabym pewne obawy; jakby to wyszło,czy wyszło by lepiej,czy ekranizacja nie popsuła by tylko tego niesamowitego klimatu ksiazki i takie tam...
Chciałabym to obejrzec tylko pod jednym warunkiem: Gdybym z gory wiedziała ze ekranizacja bedzie tak samo dobra jak ksiazka albo i lepsza :f Inaczej nie.
Gra: Silent Hill 2 , Baldurs Gate(obie cześci ale tylko na podstawie gry) , Diablo 2 , Icewind Dale , i może jeszcze jakiś eRPeG
Film :

Serial : na pewno jeszcze raz South Park i The Simpsons,
Komiks : chyba juz wszystkie były
Kreskówka : J.W
Książka : nie zawiele tego w zyciu przeczytałem ale może: Dzieci z Bulerbyn :D by powstał bardzo fajny film familijny :D