Dziś idę do księgarni i zamierzam tam wydać większość moich pieniędzy poniewaz kocham ksiązki...;PP[ mam ich całe półki i wszystkie przeczytałam kilka razy] kilka dni temu przeczytałam kilka książek M. Musierowicz i bardzo mi sie spodobały..;P
1.Możecie polecić coś podobnego do tych ksiązek Musierowicz...?
2.Wasza ulubiona ksiązka..?
lista tematów
księgarnie..;P strona 1 z 2
nie kojarze tej autorki

dużoo ich, ale głównie:
"Nekroskop" Briana Lumleya (wszystkie części)
Trylogia Stephenie Meyer "Zmierzch", "Księżyc w nowiu" i "Zaćmienie"
i książka, która bardzo wzrusza:
Lorenzo Carcaterra "Uśpieni"

Mhm.. Owszem również czytałam jej książki.. A przeczytałaś wszystkie 13 bodajże? :D I ogólnie nie są to książki a tzw."Jeżycjada" ;].. A podobnych do tej autorki ... nie wiem... raczej nie przypominam sobie jakos... Więc nie pomoge Ci :)
"Dziecie z Bullerbyn" .. Taki sentyment.. z podstawówki.. :P A terazniejszą moją ulubioną to Paulo Coelho "Czarownica z Portabello " .. :) Ogólnie wiele ulubionych książek mam :D ^^ pare książek Barbary Rosiek też lubie.. :D Ale... może ja juz skoncze;D Bo mogłabym wymieniać i wymieeeniać :D
Konto usunięte: Mhm.. Owszem również czytałam jej książki.. A przeczytałaś wszystkie 13 bodajże? :D I ogólnie nie są to książki a tzw."Jeżycjada" ;].. A podobnych do tej autorki ... nie wiem... raczej nie przypominam sobie jakos... Więc nie pomoge Ci :)
"Jeżycjada" to seria 18 książek, dotyczących rodziny Borejko i ich znajomych, która wyszła spod pióra Musierowicz, więc generalnie jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj.