Jestem pasjonatem fotografii. Przeglądając fotki widzę wiele fajnych inspiracji. Szkoda tylko, że "warsztat" nie taki...?
fotki na Fotka.pl strona 1 z 2
może w normalnym temacie

uwaga osoby zakładającej temat jak i odpowiedz użytkownika są dla mnie na tym samym poziomie
po za tym ... to czyjaś opinia a jak sama napisałaś..
więc nie widzę tu powodów do bulwersowania się
Przepraszam, jakie 'beszty'?
Wyraziłem swoją opinię na temat zdjęcia pana pasjonata, tak samo jak on wyraził opinie na temat m.in. mojego. I bynajmniej nie była to (tylko) czysta złośliwość.
Mógłbym wejść w polemikę, że chyba oczywistym jest, iż fotka peel to nie digart (średni przykład patrząc na tamtejszy śmietnik, ale wiadomo o co chodzi), jednak autor mnie jakoś do tego nie zachęcił.
Moim zdaniem an fotce jest dużo osób, ktore ma ciekawe fotki, jest też dużo osob (szczegolnie dziewczyn) ktore maja fotki podobne do pozostalych (chociazby zdjecia typu 'lustro' albo 'wykrywie usta w lewa strone i zrobie dziubek'). Poza tym wiele osob, nie ma pomyslu fotografujac sie chociazby na tle segmentu, komody czy samochodu brata.
Uważasz, że powinno się "dyskryminować" lub eliminować użytkowników, którzy mają złej jakości zdjęcia?
Są gusta i guściki. Każdy chce się pokazać i jeśli jemu samemu nie przeszkadza sprzęt na którym wykonuje zdjęcia i miejsca gdzie je robi, to mi nic do tego.
Bardzo daleki jestem od dyskryminowania, a tym bardziej od eliminowania kogokolwiek z tego, czy innego forum. W końcu "żyjemy w wolnym kraju". Niemniej wolałbym doznawać wrażeń estetycznych, a nie szumu informacyjnego. W końcu to forum kultura. Mam nadzieję, że przez duże "M".