Witam.
Ostatnio zaczęłam interesowac sie twórczością Paula. Czytaliście jakieś książki jego autorstwa, które możecie polecić?
'weronika postanawia umrzeć'- warto czytać?
pozdrawiam ;)
lista tematów
paulo coelho strona 1 z 3
Konto usunięte: Ostatnio zaczęłam interesowac sie twórczością Paula. Czytaliście jakieś książki jego autorstwa, które możecie polecić?
'weronika postanawia umrzeć'- warto czytać?
ksiazek przełozonych na polski jezyk nie jest duzo wiec mozesz spokojnie przeczytac kazda i mysle ze nie stracisz na tym
mi przypadły do gustu ,,alchemik" , ,,11 minut" i ,,Brida"
"weronika postanawia umrzec" nie podobala mi sie bo zabardzo przypomina mi moje zyciowe rozterki i cały ten burdel
Powiem szczerze, że ksiązki Paolo Coelho są strasznie nudne. Przeczytałam Bridę, i skończyłam w połowie. Nie podoba mi się jego styl pisania. Jakiś kulawy. Co z tego, iż Coelho jest jednym z najbardziej poczytnych autorów. Każdy ma inne gusta. Lepsze są powieście Jacqueline Briskin czy Roberta Ludluma./
Zaczęłam kiedyś czytać 'Weronika...', o losie, po kilkunatru kartkach rzuciłam w kąt.
Nuda, oczywiste rzeczy pisane w sposób 'och i ach'.
Przereklamowany, zbyt trĘĘĘdy, ble.
O muj borze, nie rób tego!
W życiu takich pierdół nie czytałam, też tak umiem, mówić banalne rzeczy w skomplikowany sposób, wydaję się wtedy mądrzejsza. Wydaję :(
Konto usunięte: a znacie jeszcze jakieś inne książki, takie z przesłaniem można by rzec, które was zainteresowały?
Poszukaj wśród Polskich autorów, Janusz Wiśniewski na przykład, wydaje mi się że klasa ta sama co Coelho:
http://www.dobre-ksiazki.pl/szukaj/Janusz+L.+Wi%C5%9Bniewski.html
Już się zaczyna, ostatnio wszyscy nienawidzili "Zmierzchu", kiedyś nienawidzili PiS-u, teraz nienawidzą "nagonki na Jacksona". Trend na anty - trendy