Holigula
Holigula
  25 августа 2009 (pierwszy post)

Witam

Mam takie małe pytanie... Może ktoś wie do kogo trzeba napisaćby zdobyć oryginalny autograf Sapkowskiego lub Piekary??

A z zagranicznych to autorka trylogi Kusziela??

Nie potrzebuje tego na teraz, no ale... Do marca musze zdobyć... Byłby to idealny prezent na 18 książka z autografem ulubionego pisarza...

Może się orientujecie?

Ichabod
Ichabod
  25 августа 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam takie małe pytanie... Może ktoś wie do kogo trzeba napisaćby zdobyć oryginalny autograf Sapkowskiego lub Piekary??

Wejdź na ich oficjalną stronę, dorwij adres mailowy lub zwykły (to drugie lepsze). Napisz do nich list z kopertą zwrotną i poproś o autograf. Kiedyś sam tak robiłem (:
Holigula
Holigula
  25 августа 2009

Tylko, że ja bym chciała je mieć na książce... To co naklejane??

A może ktoś z was ma na sprzedaż? Bo jedną interesującą mnie pozycję znalazłam na sprzedaż...:)

Ichabod
Ichabod
  25 августа 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko, że ja bym chciała je mieć na książce... To co naklejane?? A może ktoś z was ma na sprzedaż? Bo jedną interesującą mnie pozycję znalazłam na sprzedaż...:)

Na książce - to może być problem. Napisz maila do tych pisarzy i poproś czy jakbyś wysłała im książkę to czy by ją podpisali - możliwe, że się zgodzą, ale to zależy jedynie od ich humoru (:
666kamilka666
666kamilka666
  25 августа 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko, że ja bym chciała je mieć na książce... To co naklejane??

A książkę już kupiłeś?

Jeśli nie, to możesz napisać do nich, czy czasem nie będą w jakieś księgarni czy gdzieś niedługo wywiadu udzielać czy coś i wtedy :woot:.

Albo zamiast wprost do nich, to hyyym, nie wiem, do managera?
A patrzyłeś na allegro, ebay itp?
Holigula
Holigula
  25 августа 2009

Książki jeszcze nie mam... Licze własnie na to, że może sie uda kupić już z autografem...

A i dziewczyna jestem:)

Własnie grzebię w googlach i poszukuję ale tutaj tez można napisac przecież:)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 августа 2009

wejdź na oficjalną stronę Sapkowskiego lub Piekary
zorientuj się czy czasami nie ma tam podanych informacji własnie odnośnie autografów czy książek
ewentualnie skontaktuj się z ich Przedstawicielami z zapytaniem czy :

Konto usunięte
Konto usunięte: jakbyś wysłała im książkę to czy by ją podpisali

oczywiście uwzględniając koszty przesyłki i zwrotu

Konto usunięte
Konto usunięte: czy czasem nie będą w jakieś księgarni czy gdzieś niedługo wywiadu udzielać

albo.. może tam na stronie prowadzone są sprzedaże

==
ogólnie jestem sceptycznie nastawiony do autografów czy dedykacji droga internetową
wole widzieć bezpośrednio osobę która mi się "podpisuję"
...Ignorance is bliss...
Holigula
Holigula
  26 августа 2009

Na stronie Sapkowskiego niestety nic nie ma... Nawet adresu... Na allegro też nie... Będę jeszcze z Piekarą kombinować, póki co znalażłam jedną książkę z prywatnych kolekcji z autografem na sprzedaż...:)

666kamilka666
666kamilka666
  26 августа 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A i dziewczyna jestem:) Własnie grzebię w googlach i poszukuję ale tutaj tez można napisac przecież:)

Przepraszam ;>.

No wiadomo, nie mam pomysłu jak jeszcze możesz zdobyć :woot:

RexMundi
RexMundi: oczywiście uwzględniając koszty przesyłki i zwrotu

No to wiadome

RexMundi
RexMundi: ogólnie jestem sceptycznie nastawiony do autografów czy dedykacji droga internetową wole widzieć bezpośrednio osobę która mi się "podpisuję"

Ale to chodzi o prezent, więc nieważne jest chyba skąd ten autograf będzie ;)
RexMundi
RexMundi
  26 августа 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to chodzi o prezent, więc nieważne jest chyba skąd ten autograf będzie ;)

to Ja mogę podpisać tą książkę

Konto usunięte
Konto usunięte: No to wiadome

czasami :P
...Ignorance is bliss...
Holigula
Holigula
  26 августа 2009

Nie mogę znaleźć oficjalnej strony Piekary... Może ktoś z was zna adres??

RexMundi
RexMundi
  26 августа 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: .. Może ktoś z was zna adres??

http://jacekpiekara.salon24.pl/

jego Blog
...Ignorance is bliss...
margotka
margotka
  27 августа 2009

hm.. Empki często organizują spotkania autorskie... może na ich stronie znajdą się jakieś informacje... ewentualnie na stronie wydawnictwa posiadającego patronat nad autorem znajda się potrzebne informacje?

WladcaLemur
WladcaLemur
  27 августа 2009

Ale macie problemy

monx
monx
  28 августа 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A może ktoś z was ma na sprzedaż? Bo jedną interesującą mnie pozycję znalazłam na sprzedaż...:)

a moze poszukaj na allegro??? tam czesto sa ksiazki z autografem autora. byc moze i ta ksiazka bedzie z takim autografem
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.