Witam
Mam takie małe pytanie... Może ktoś wie do kogo trzeba napisaćby zdobyć oryginalny autograf Sapkowskiego lub Piekary??
A z zagranicznych to autorka trylogi Kusziela??
Nie potrzebuje tego na teraz, no ale... Do marca musze zdobyć... Byłby to idealny prezent na 18 książka z autografem ulubionego pisarza...
Może się orientujecie?
autograf strona 1 z 2
Wejdź na ich oficjalną stronę, dorwij adres mailowy lub zwykły (to drugie lepsze). Napisz do nich list z kopertą zwrotną i poproś o autograf. Kiedyś sam tak robiłem (:
Tylko, że ja bym chciała je mieć na książce... To co naklejane??
A może ktoś z was ma na sprzedaż? Bo jedną interesującą mnie pozycję znalazłam na sprzedaż...:)
Na książce - to może być problem. Napisz maila do tych pisarzy i poproś czy jakbyś wysłała im książkę to czy by ją podpisali - możliwe, że się zgodzą, ale to zależy jedynie od ich humoru (:
A książkę już kupiłeś?
Jeśli nie, to możesz napisać do nich, czy czasem nie będą w jakieś księgarni czy gdzieś niedługo wywiadu udzielać czy coś i wtedy

Albo zamiast wprost do nich, to hyyym, nie wiem, do managera?
A patrzyłeś na allegro, ebay itp?
Książki jeszcze nie mam... Licze własnie na to, że może sie uda kupić już z autografem...
A i dziewczyna jestem:)
Własnie grzebię w googlach i poszukuję ale tutaj tez można napisac przecież:)
wejdź na oficjalną stronę Sapkowskiego lub Piekary
zorientuj się czy czasami nie ma tam podanych informacji własnie odnośnie autografów czy książek
ewentualnie skontaktuj się z ich Przedstawicielami z zapytaniem czy :
oczywiście uwzględniając koszty przesyłki i zwrotu
albo.. może tam na stronie prowadzone są sprzedaże
==
ogólnie jestem sceptycznie nastawiony do autografów czy dedykacji droga internetową
wole widzieć bezpośrednio osobę która mi się "podpisuję"
Na stronie Sapkowskiego niestety nic nie ma... Nawet adresu... Na allegro też nie... Będę jeszcze z Piekarą kombinować, póki co znalażłam jedną książkę z prywatnych kolekcji z autografem na sprzedaż...:)
Przepraszam ;>.
No wiadomo, nie mam pomysłu jak jeszcze możesz zdobyć

No to wiadome
Ale to chodzi o prezent, więc nieważne jest chyba skąd ten autograf będzie ;)