Hej, szukam jakiegoś filmu idealnego na wieczór we dwoje - najlepiej żeby to była jakaś komedia romantyczna ;]
lista tematów
We dwoje
My zamiast FILMÓW we dwoje oglądaliśmy wszystkie sezony "Z archowum x" czy 13 posterunek. ;>
Spadkobiercy też faza. ;d
Komedie romantyczne... mężczyźni tego nie lubią. Poszukaj czegoś neutralnego [ani zbyt mocno kobiecego, ani zbyt mocno męskiego]
z Nim oglądałam też Chłopiec w pasiastej piżamie! Świetny..
O, i muszę się pochwalić, nowa wersja Janosika pozytywnie mnie zaskoczyła. :)
Spadkobiercy też faza. ;d
Komedie romantyczne... mężczyźni tego nie lubią. Poszukaj czegoś neutralnego [ani zbyt mocno kobiecego, ani zbyt mocno męskiego]
z Nim oglądałam też Chłopiec w pasiastej piżamie! Świetny..
O, i muszę się pochwalić, nowa wersja Janosika pozytywnie mnie zaskoczyła. :)
"lepiej późno niż później" z jackiem nicholsonem może mu się spodoba, znam takich którym bardzo się spodobał, mimo, że komedia romantyczna ;-). (z tym, ze o dojrzałych ludziach, zero gorących 20 tek rodem z American pie)
Weź :P troszkę przekoloryzowane to ... dużo mesjanistycznych treści... na plus reżyseria.. scenariusz troszkę bym zmienił ... denerwowała mnie mnogość scen erotycznych(choć niektóre były super) po czym po tak owych zazwyczaj wyskakiwała jakaś postać z Biblii.... Choc końcówka poruszająca... cały film ogólnie fajny ale niektóre momenty mnie denerwowały.
strasznie udane kadry.
a mi sie podobał " chłopaki też płaczą" :P
a coś jak "american pie" to "sprzedawcy"
ja tam lubie:D
Konto usunięte: Hej, szukam jakiegoś filmu idealnego na wieczór we dwoje - najlepiej żeby to była jakaś komedia romantyczna ;]
Aj tam komedie romantyczne...
II i III epizod Gwiezdnych Wojen sobie obejrzyjcie, Najpierw będziecie patrzeć na budującą się miłość Anakina i Padme, a potem... potem będziecie mieli powód aby podać sobie chusteczki i się do siebie przytulić ;]