Jakie są według Was najlepsze horrory, które kiedykolwiek widzieliście? Podajcie 3 najlepsze... Jak dla mnie to Inni, Boogeyman i Nieodebrane Połączenie.
Przy okazji:
CZY ZNA KTOŚ STRONKĘ, GDZIE MOŻNA OBEJRZEĆ HORROR SLEEPAWAY CAMP ONLINE ??
Szukałam, ale nie umiem znaleźć.
W razie gdyby ktoś znał, proszę o przesłanie linka do stronki tutaj albo na PW :)
CZY ZNA KTOŚ STRONKĘ, GDZIE MOŻNA OBEJRZEĆ HORROR SLEEPAWAY CAMP ONLINE ??
Szukałam, ale nie umiem znaleźć.
W razie gdyby ktoś znał, proszę o przesłanie linka do stronki tutaj albo na PW :)
Konto usunięte: dzie głównym tematem jest wyjazd jakiejś grupki na obóz, czy tym podobne sprawy... :)
Cięcie
Martwy krzyk
Rasa
wrong turn ( 1,2,3)
Wzgórza mają oczy (1,2)
Ruiny
Turyści
Grizzly Park
--wszystko to slashery więc nie będzie to nic ambitnego
Konto usunięte: Jakie są według Was najlepsze horrory, które kiedykolwiek widzieliście? Podajcie 3 najlepsze...
jako dziecko
- Koszmar z ulicy wiązów
- To
- Egzorcysta
obecnie
- Coś
- Egzorcyzmy Emily Rose
- Blair Witch Project
plus
azjatyckie kino grozy
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: Jakie są według Was najlepsze horrory, które kiedykolwiek widzieliście? Podajcie 3 najlepsze... Jak dla mnie to Inni, Boogeyman i Nieodebrane Połączenie.
-Lustra

-Koszmar minionego lata
-Krzyk
Konto usunięte: Polećcie jakieś horrory, typu 13 w piątek albo Bal Maturalny, gdzie głównym tematem jest wyjazd jakiejś grupki na obóz, czy tym podobne sprawy... :)
-Dom woskowych Ciał...
a inne to:
-Robale
-Halloween
-Noc Żywych Trupów
-Laleczka Chucky
-Oszukać przeznaczenie (wszystkie częsci)
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Konto usunięte: Jakie są według Was najlepsze horrory, które kiedykolwiek widzieliście? Podajcie 3 najlepsze... Jak dla mnie to Inni, Boogeyman i Nieodebrane Połączenie.
''Paranormal Activity'' oraz ''Wrota do piekieł'' przy tych dwóch to normalnie ciarki mnie przechodziły przez cały czas trwania filmu. W dodatku na "Paranormal Activity'' w kinie byłam, jak ktoś ma słabe nerwy to nie polecam tego oglądać ;)
Oraz pozostałe takie jak:
''Nosferatu''
''Piła I, II, III, IV, V, VI'' w tym, że to one tam nie są straszne tylko obrzydzające
"Noc żywych trupów''
''Egzorcyzmy Emily Rose''
''Ring II''
Oczywiście, bezdyskusyjnie REC. Dwójki jeszcze nie oglądałam. Tylko należy go obejrzeć samemu, w nocy, tuż przed monitorem/telewizorem ;-)
It
The Thing
Nightmare from Elm street(z pamieci tytul pisany) :P
Shining
Konto usunięte: Polećcie jakieś horrory, typu 13 w piątek albo Bal Maturalny, gdzie głównym tematem jest wyjazd jakiejś grupki na obóz, czy tym podobne sprawy... :)
Killing theory
albo
theory of killing
nowe jakies ale niezbyt straszne
ze starszych to
House of wax
Na mnie nie zrobił większego wrażenia.
Przyznaję, ze jeden z lepszych, jakie miałam okazję oglądać :)
Też mi się podobał :)
Na chwilę obecną moją uwagę przykuł również Paranormal Activity, jeszcze nie miałam okazji obejrzeć, ale ze zwiastunów zapowiada się całkiem ciekawie :)
czar pryska gdy w połowie filmu wszystko się wyjaśnia
lubisz slashery ?
pomysł ciekawy ( forma reportażu ) ale jak dla mnie to już trochę przesytu tych wszystkich zombiaków ostatnio
czytałem oglądałem .. ale kurczę .. nie rozumiem dlaczego jest straszny
chyba jedynie ten dzieciak ze swoim REDRUM przyprawiał mnie o ciarki
film bardzo dobry..ale chyba nie w moim "guście"
mnie przeraż to że opętanie może trafić się każdemu
jeszcze jak sobie zaczniesz wmawiac ( a mnie to na pewno nie spotka - a Szatan sobie wtedy myśli.. to Ci zrobie psikus

Konto usunięte: wiekszosc filmu jest nuuudna strasznie... chodza sobie ludzie po domu i gadaja...
w nocy jest tylko ciekawie :D
no i film bez happy endu ^^
to tak jak BWP
ale chyba najbardziej straszy to czego nie widać i trzeba sobie dopowiedzieć samemu
dwójka jest tragiczna
...Ignorance is bliss...