pozycja obowiazkowa dla wszystkich ktorzy nieogladali ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YOU!!!!!!!
MUST !!!!!SEEEE !!!!
lista tematów
TVP 1 23:55 JUTRO las vegas parano
princeofunivers: pozycja obowiazkowa dla wszystkich ktorzy nieogladali ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YOU!!!!!!!
MUST !!!!!SEEEE !!!!
ciekawe czy jest ktoś kto tego nie widział
jeszcze ciekawsze ze 95% oglądających nie ma zielonego pojęcia o co w tym chodzi za to jest zafascynowana obrazem dwóch ćpunów w las vegas

Co tu duzo pisac, to klasyk. Jednak jak napisala osoba wyzej, dla wielu film calkowicie niezrozumialy. I dla wiekszosc zrozumialy nie bedzie nigdy :) Swietna gra Deppa i Del Toro, bardzo oddajaca to co znajdowalo sie w ksiazce. Chyle czolo
Trochę irytuje mnie fakt że film zawdzięcza swój sukces temu że trafia zarówno do idiotów pokroju princeofunivers i do ludzi troszeczkę sprytniejszych. W każdym razie również polecam...
Konto usunięte: princeofunivers:pozycja obowiazkowa dla wszystkich ktorzy nieogladali ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YOU!!!!!!!
MUST !!!!!SEEEE !!!!
ciekawe czy jest ktoś kto tego nie widział
jeszcze ciekawsze ze 95% oglądających nie ma zielonego pojęcia o co w tym chodzi za to jest zafascynowana obrazem dwóch ćpunów w las vegas
95 procent to Ty miękim wackiem robiony :) ...to film o schizach i fobiach w las vegas
:)
Konto usunięte: Co tu duzo pisac, to klasyk. Jednak jak napisala osoba wyzej, dla wielu film calkowicie niezrozumialy. I dla wiekszosc zrozumialy nie bedzie nigdy :) Swietna gra Deppa i Del Toro, bardzo oddajaca to co znajdowalo sie w ksiazce. Chyle czolo
oj dak depp dał że chylę czoła
.. moim zdaniem najlepsza jego rola.. ciekawe- jak pierwszym razem i drugim oglądałem to bąbla nie poznałem :P :)