Witam
Korzystając dziś z okazji że miałem dostęp do lepszego netu niż mój zajrzałem sobie na You Tube .
Natrafiłem tam na program rozrywkowy Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? -
Przykład
Link jak najbardziej "czysty"
Randka w Ciemno
Ze względu na sporą liczbę pomyłek i niecenzuralnych określeń Whose Line? nigdy nie było nadawane na żywo. Dzień zdjęciowy zazwyczaj polegał na nagrywaniu wielu różnych scenek, czasami robiąc powtórki, aby następnie wykorzystać je w kilku odcinkach programu. Podczas nagrywania odcinków w studio byli obecni cenzorzy, którzy dbali o poprawność i przyzwoitość wypowiedzi lub gestów aktorów a w razie potrzeby mogli nawet przerywać odgrywane scenki.
Polska Telewizja planowała emitować własną wersje tego programu pt. "Lama"
jednak zrezygnowano z tego
rzecznik TVP Daniel Jabłoński:
info. Wiki.
Znacie ten Program ?
Czy TVP dobrze zrobiła wybierając Laskowik and Malicki zamiast programu "Lama" ?
Kogo byście chcieli zobaczyć ( polskich artystów kabaretowych , komików) w tym programie
Pozdrawiam
Korzystając dziś z okazji że miałem dostęp do lepszego netu niż mój zajrzałem sobie na You Tube .
Natrafiłem tam na program rozrywkowy Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? -
Konto usunięte: telewizyjne show w którym czwórka komików odgrywa w całości improwizowane scenki wcielając się w różne postacie. W zabawie ważna jest publiczność, która - tak jak prowadzący - nie tylko narzuca bohaterom role i style do odegrania, ale także sama często uczestniczy w scenkach.
Przykład
Link jak najbardziej "czysty"
Randka w Ciemno
Ze względu na sporą liczbę pomyłek i niecenzuralnych określeń Whose Line? nigdy nie było nadawane na żywo. Dzień zdjęciowy zazwyczaj polegał na nagrywaniu wielu różnych scenek, czasami robiąc powtórki, aby następnie wykorzystać je w kilku odcinkach programu. Podczas nagrywania odcinków w studio byli obecni cenzorzy, którzy dbali o poprawność i przyzwoitość wypowiedzi lub gestów aktorów a w razie potrzeby mogli nawet przerywać odgrywane scenki.
Polska Telewizja planowała emitować własną wersje tego programu pt. "Lama"
jednak zrezygnowano z tego
rzecznik TVP Daniel Jabłoński:
Konto usunięte: "Przy pracy nad ramówką jesienną braliśmy pod uwagę różne formaty rozrywkowe, w tym również "Lamę" , ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na cykl z udziałem naszych artystów kabaretowych "Laskowik & Malicki. Niedziela wieczór".
info. Wiki.
Znacie ten Program ?
Czy TVP dobrze zrobiła wybierając Laskowik and Malicki zamiast programu "Lama" ?
Kogo byście chcieli zobaczyć ( polskich artystów kabaretowych , komików) w tym programie
Pozdrawiam