Siemacie.
Domyslam się, że już Wam się znudził, bo przecież ile można...
Nie jestem fanką serialu, obejrzałam pierwszy sezon, drugiego kawałek i jak teraz leci na axn czy tvp 2 to sobie czasem obejrzę jak nie mam nic lepszego do roboty. Obejrzałam wczorajszy odcinek na axn i był bardzo bardzo dziwny bo ... no kurczę... przecież nie będę oglądała całego serialu od początku, żeby coś zrozumieć, nie?
No więc tak: House jest ćpunem i zdał sobie z tego sprawę, również z tego, że niektóre rzeczy z życia sobie pozmyślał i mu się to pomyliło z rzeczywistością... tak?
Więc co było prawdą? Przespał się z tą całą Kadi? Ta blond laska co do niego gadała to ona też zmyślona jest?
i najważniejsze:
Czemu Trzynaście zmienia w każdym odcinku kolor włosów? Raz jest ciemną raz jasną blondynką :/ W ogóle to kim ona jest? I czemu mówią na nią Trzynaście?
Wiem, że głupie pytania, ale nie usnę jeśli się nie dowiem o co chodzi :)
Pozdrawiam serdecznie
Karol.
lista tematów
Doktor House strona 1 z 2
wrong.
Yuui: House jest ćpunem i zdał sobie z tego sprawę, również z tego, że niektóre rzeczy z życia sobie pozmyślał i mu się to pomyliło z rzeczywistością... tak?
vicodin - lek przeciwbólowy, który zażywał jest opioidem i po wielu latach jego zażywania był okres, w którym faktycznie miewał halucynacje prawdopodobnie spowodowane tym właśnie lekiem.
nie, nie przespał się z Cuddy. Przynajmniej nie do tamtego odcinka.
ta 'blond laska' to Amber - jedna z kandydatek do nowego zespołu House'a, a potem dziewczyna Wilsona, która zginęła w wypadku autobusu. Nawiedza go w halucynacjach.
Yuui: Czemu Trzynaście zmienia w każdym odcinku kolor włosów? Raz jest ciemną raz jasną blondynką :/
nie wiem skąd Ci się to wzięło

Konto usunięte: ta 'blond laska' to Amber - jedna z kandydatek do nowego zespołu House'a, a potem dziewczyna Wilsona, która zginęła w wypadku autobusu. Nawiedza go w halucynacjach.
dobry odcinek to był ..a właściwie dwa

aż mi się smutno zrobiło ..ale to nic w porównaniu z tym co się stało w finałowym odcinku Chirurgów :D
...Ignorance is bliss...
sorry.
Konto usunięte: vicodin - lek przeciwbólowy, który zażywał jest opioidem i po wielu latach jego zażywania był okres, w którym faktycznie miewał halucynacje prawdopodobnie spowodowane tym właśnie lekiem.
A to wiedziałam, że to bierze.
a szkoda, ładnie im razem...
Konto usunięte: ta 'blond laska' to Amber - jedna z kandydatek do nowego zespołu House'a, a potem dziewczyna Wilsona, która zginęła w wypadku autobusu. Nawiedza go w halucynacjach.
Wilson to ten co zawsze stoi w seksownej pozie 'na supermana' z rękoma opartymi na biodrach? :D Przyjaciel Housa? On jest genialny XD
Czyli ona zginęła wcześniej? W którym sezonie?
już sprawdziłam. Bom tam są dwie laski w tym serialu, jedna ciemna blondynka (ta co chora jest... ona chyb umrze, co nie?) i jedna jasna co się hajta z tym blondasem.. czy na odwrót... xd
a co się stało?
nie wiem czy chcesz, ale spoiler na biało: [color=white]na koniec szóstego sezonu będą razem

to chyba była końcówka 5 sezonu
Yuui: już sprawdziłam. Bom tam są dwie laski w tym serialu, jedna ciemna blondynka (ta co chora jest... ona chyb umrze, co nie?) i jedna jasna co się hajta z tym blondasem.. czy na odwrót... xd
tak, jest Cameron (ciemne włosy, hajtnęła się z blondasem) i Trzynastka (jasne włosy, nieuleczalnie chora)
Konto usunięte: tak, jest Cameron (ciemne włosy, hajtnęła się z blondasem) i Trzynastka (jasne włosy, nieuleczalnie chora)
ake na ślubie miała jasne włosy... i.. i... jak był taki odcinek... że jakiś gościu koniecznie chciał wiedzieć na co jest chory i przyszedł z bronią i dawali mu i tej chorej lasce te same leki... to ona miała ciemne włosy... a może... ehh już sama nie wiem XD
TAAAAK

super :D
to już ostatni sezon? ale w jakim sensie będą razem?
hajtną się czy tylko zamieszkają ze sobą?
Olivia Wilde - Remy Hadley - Trzynastka

Allison Cameron w dwóch różnych kolorach włosów ;>

One razem:

na jesień ruszy sezon 7
ile będzie sezonów tego do końca nie wiadomo, podobno Hugh Laurie (House) ma kontrakt na 8 sezonów.
nie wiem, okaże się na jesień :)
fajna

Już kumam XD Tylko po co ona te włosy zmieniała... tylko się ludzie mylą :/
i ten... Cameron umówiła się z Hałsem na randkę?
Konto usunięte: na jesień ruszy sezon 7
ile będzie sezonów tego do końca nie wiadomo, podobno Hugh Laurie (House) ma kontrakt na 8 sezonów.
oh, pewnie i tak przedłużą aż do znudzenia xd
a może zacznę to oglądać?
chyba zacznę to oglądać... XD