Mimo, że sama jej zaznać jakoś nie mogę, ale lubię oglądać ją u innych. Wkręcam się, przeżywam, wzruszam i takie tam...
Zwracam się teraz bardziej do kobiecej części tego forum, a mianowicie- szukam filmów miłosnych takich jak:
- Pamiętnik,
- P.S. Kocham Cię,
- Szkoła Uczuć,
- Dom nad jeziorem.
Teraz do kin wchodzi film, którego ma zamiar obejrzeć Miłość i inne używki
Proszę o tytuł i lekki opis najlepiej własnymi słowami, będę wdzięczna ;)
Filmy o miłości. strona 1 z 4
Ja wiem, ze w necie jest wiele. Ja chce opinii i filmu którego naprawdę warto obejrzeć. Jesteś bardzo pomocny
Poza tym "Miss Agnet" jak podają na tej stronie, to nie jest film miłosny i nie taki jakiego szukam. Oglądałeś Pamiętnik? Miłość po grób? To jest piękne
Co Ty Zadziorko
Ja tam w takich filmach nie gustuję, ale na szybko wpada mi kilka pozycji:
Holiday, Nigdy w życiu, Pretty Man, Słodki Listopad, 500 dni miłości.
Może czegoś nie widziałaś.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Serio serio ;)
To widział każdy. Ja chce filmy o których się nie słyszy, a gdzieś są i warto je oglądać. Pamiętnik obejrzałam przypadkiem dała mi go koleżanka. Nigdy o nim nie słyszałam, a żałuje.
Ale to nie Ty

Muszę odpocząć wtedy.
Zapytam mojej siostry jak wróci o jakiś dobry film.

Chciałem to samo napisać.
Eee zgrywam się, na prawdę jestem uczuciowy :)
Nikt Cię nie wygania dopóki piszesz z sensem ;)
Ale nie mylić z filami typu "Idealny facet", bo to typowe komedie romantyczne, a nie filmy miłosne bardziej dramaty;p
Możesz być uczuciowy, ale możesz nie znosić tego typu filmów. My kobiety mamy to do siebie, że większość z nas wyobraża sobie księcia na białym koniu. Każdy taki film pokazuje nam jak wielka i jak ważna jest miłość ;)
Chcialabym Ci pomóc, ale kompletnie nie jarają mnie takie filmy.
Mogę polecić za to serial Spartacus, miłości fizycznej tam tyle, że hoho.

Nie jestem na tyle romantyczna by się na tym znać, ale zapewne "Zakochanego Szekspira" do takich filmów bym zaliczyła. Nie ma nawet co do niego się przyczepić prócz kiepskiej gry G. Paltrow.
Ah no i nie wiem czy o takie filmy Ci chodziło bo to nie jest to klasyczny wyciskacz łez typu 'Szkoła uczuć'.
Yy, przecież to jest film o miłości, nie wyciska łez, ale przy setkach głupkowatych romantycznych komedii jest na serio świetny.
Miłość, uczucia.. opowiadane z perspektywy faceta co nie jest zbyt częste w tego typu filmach. Wiec ja bym zdecydowanie polecała.
A czy kiedyś nie pisałem ? :D
Oka, jak wróci to ją spytam.
Dobrze to napisałaś. Jednak pamiętaj film to film a życie to życie.
Doskonale wiem o co Ci chodzi :D
Pogrzebalam w pamięci i pewnie widziałaś, ale Joe Black mi się podobał :D, Dirty Dancing wiadomo, film mojej młodości :D, może Bodyguard ? Są to stare filmy, w tych nowszych o miłości się totalnie nie odnajduję.