Basia
Basia
  6 апреля 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  24 апреля 2012
Gothiclady
Gothiclady: ten węgierski? dobry był, fakt

Tak, ten węgierski.
Gad
Gad
  24 апреля 2012

Nietykalni-polecam.

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  24 апреля 2012

American Pie - zjazd absolwentow - nie tak rpzebojowy jak poprzednie czesci... zawiodlam sie

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Littlefinger
Littlefinger
  24 апреля 2012
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: American Pie - zjazd absolwentow - nie tak rpzebojowy jak poprzednie czesci... zawiodlam sie

A mi się właśnie bardzo podobał. Ta część to było takie podsumowanie i poukładanie starych spraw z pierwszych trzech części no i do tego było sporo śmiechu :mrgreen:
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  24 апреля 2012

szkola bez nazwy - genialny film :). warto zoabczyc.

Konto usunięte
Konto usunięte: A mi się właśnie bardzo podobał. Ta część to było takie podsumowanie i poukładanie starych spraw z pierwszych trzech części no i do tego było sporo śmiechu

ta czesc byla znacznie spokojniejsza. ogladajac film nastawialam sie na cos z stylu pierwszych czesci, raczej na cos co nie bedzie podsumowaniem tylko kolejna dawka smiesznych scen...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 апреля 2012
Czas wojny ogólnie film mi się podobał , jak zobaczyłem że trwa ponad 2 godz. pomyślałem - nie dam rady w nocy - a tu czas zleciał naprawdę szybko, a jako że jestem wrażliwy na zwierzęta w filmach ( i ogólnie) to były łzy, śmiech i inne uczucia
mogę śmiało polecić film
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  25 апреля 2012
RexMundi
RexMundi: jestem wrażliwy

RexMundi
RexMundi: były łzy

ciota
praksyda
praksyda
  25 апреля 2012
RexMundi
RexMundi: Czas wojny

dobry film,w sumie to myślałam,ze ten koń w drutach kolczastych zdechnie, :and:twardy był skubany.
Basia
Basia: tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

"Kobieta w Czerni"- jak na horror ,8 /10 nawet dobry, tylko źle sie kończy :and:
RexMundi
RexMundi
  25 апреля 2012

nie ma to jak zdradzać wątki w filmie

--- dobry horror , trzyma w napięciu az do samego końca gdzie wszyscy umierają

...Ignorance is bliss...
Gothiclady
Gothiclady
  26 апреля 2012
JFC
JFC: ciota

:crylol:

praksyda
praksyda: "Kobieta w Czerni"- jak na horror ,8 /10 nawet dobry, tylko źle sie kończy

właśnie miałam pisać, że wczoraj oglądałam (chodzi mi o remake) i końcówka mnie wzruszyła :D film ma zajebisty klimat, taki jak lubię i też oceniam 8/10 :)
RexMundi
RexMundi
  26 апреля 2012
Touchback

Historia człowieka który był na najlepszej drodze do zostania gwiazdą NFL
jednak tak sie nie stało i prowadzi życie jako farmer na bankructwie
w pewnych okolicznościach cofa się do lat szkolnych i staje przed szansą zmienienia swojej przyszłości

całkiem dobry film
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  26 апреля 2012
Jarhead - pokazuje "karierę" jednego z jarheadów, czyli po prostu marines. Dobra muzyka, zajebiste zdjęcia, zwłaszcza na pustyni, historia poruszana już wiele razy, ale dalej dobra. 7/10
Lunatyk6
Lunatyk6
  26 апреля 2012
Gothiclady
Gothiclady: właśnie miałam pisać, że wczoraj oglądałam (chodzi mi o remake) i końcówka mnie wzruszyła :D film ma zajebisty klimat, taki jak lubię i też oceniam 8/10 :)

ode mnie tez 8/10 :] a koncowka duzo lepsza niz w oryginale. Oba filmy koncza sie tak samo ale w starej wersji gorsze to zakonczenie
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  26 апреля 2012

Człowiek na krawędzi. Bajka w dodatku średnia.
Na koniec akcja niezła + cycki Genesis Rodrigues.
5/10

Gothiclady
Gothiclady
  26 апреля 2012
Tożsamość (2003) - Patryszja mi poleciła. Zeschizowanko motzno. Końcówka mnie troszkę rozpierdzieliła. Jednak facet miał fajnie: w głowie 10 (?) osób, fabuła mu się układa... gdyby tak mozna było mieć w głowie te wszystkie osoby... ciekawe...

ssę Red Statebo wg. mnie film jest świetny (jeszcze 3 min. gegę)