Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 191 z 377
nie pije

.
odswiezenie
niecne uczynki - ladne

To film Finchera jest porządny a zarazem jest badziewiem bo się dzieje też w Szwecji?
Nie sądzę, aby Fincher wyreżyserował 2 i 3 część już więc logiczne jest o co chodzi.
Skoro widziałaś obie części i nie wiedziałaś, które to które to łatwiej się tego wyjaśnić nie dało, współczucia

Headed Shark Attack- szału nie ma ,grupa nastolatków wyjeżdża
w celach naukowych , po drodze atakuje ich dwu głowy rekin
wszyscy utknęli na Atolu dla niepełnosprytnych-->(wyspa płynąca podłoże z rafy koralowej) Koncówki filmu nie zdradze ale chyba sie kazdy domysla jak sie mógł skonczyć. 5 na 10
nie polecam.http://www.youtube.com/watch?v=v_9C_ENfbO0
Stań przy mnie - obejrzałam ze względu na to, że skończyłam niedawno czytać książkę, na podstawie której powstał ten film, mianowicie "Ciało" Kinga. Film opowiada o 4 przyjaciół, którzy idą w podróż w poszukiwaniu ciała martwego chłopca. Po drodze mają kilka przygód... Według mnie książka lepsza, ale film też niczego sobie :)
Dokładnie tak. :D
"Chłopak mojej dziewczyny" - ryczałam jak bóbr prawie cały film, a wszędzie jest napisane, że to komedia - cóż, dziwaczny nastrój. :D Ogólnie może być, ładny nawet, totalnie zwalnia z myślenia więc można obejrzeć.
"Kronika" - dziwne to to było...
"Epoka lodowcowa 3" - nie wiem który raz, ale wiewiór ze swoją "pannicą" i tak wymiatał.

Wygrać miłość - jak nie lubię komedii romantycznych tak to mi się podobało. On - koszykarz, który nabawił się kontuzji; ona - fizjoterapeutka i żeby nie było nudno jeszcze między nimi jest jedna panna. No i tam się w kółko schodzą i rozstają xd
widziane pierwszy raz
- Niezniszczalni 2 - nie wiem jakoś nie kupuje tego filmu, fajny pomysł by zebrać bohaterów kina akcji ale nie wiem , nie podoba mi się - mimo iż to pastisz
- 96 minut - opowiada niby o prawdziwym zdarzeniu - historia kilku nastolatków których los połączył jedną kulą - da się obejrzeć ale bez rewelacji
- Światła Stadionów - kolejny film o tematyce sportowej z hasłem true story, ogólnie kupuje takie filmy zawsze więc mi się podobał
oraz masa innych widzianych kilka razy
Strefa zrzutu
Pasażer 57
Szósty Zmysł
Szatan z Siódmej klasy
Urodzeni mordercy
Wojownicze żółwie ninja
Psy
Psy II
Spider Man
Prestiż
Bez Przebaczenia