Basia
Basia
  6 апреля 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

SladKrwi
SladKrwi
  28 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczy przeczytać post ze zrozumieniem i będzie wszystko jasne jeśli do mnie pijesz:)

nie pije :zonk: wiem ze jestem znana z tego ze jestem bardzo wredna i bezczelna ale bez jaj :zonk: . Chodzi mi, ze wolny widz nie bedzie mial pojecia ktore to "szwedzka" produkcja. Sama do konca nie wiedzialam ktore to ktore.
.
odswiezenie
niecne uczynki - ladne :tak: przyjemny filmik o grupce licealistow ktorzy sie bawia w spelnianie wyzwan. Jedna laska mnie nudzi z ta moralnoscia i opieka nad bratem ale jest nawet nawet wiec przebaczam
kuba92762
kuba92762
  28 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fakt, że w filmie Finchera koniec jest dość zmieniony (Australia i Harriet), ale jest to film bardzo porządnie wykonany w odróżnieniu od szwedzkiego badziewia

To film Finchera jest porządny a zarazem jest badziewiem bo się dzieje też w Szwecji?
Konto usunięte
Konto usunięte: Jako fan trylogii Larssona byłem zażenowany tym szwedzkim gniotem, a 2 i 3 część to jest kpina z widza

Nie sądzę, aby Fincher wyreżyserował 2 i 3 część już więc logiczne jest o co chodzi.
Skoro widziałaś obie części i nie wiedziałaś, które to które to łatwiej się tego wyjaśnić nie dało, współczucia:tak:
praksyda
praksyda
  28 августа 2012

Headed Shark Attack- szału nie ma ,grupa nastolatków wyjeżdża
w celach naukowych , po drodze atakuje ich dwu głowy rekin
wszyscy utknęli na Atolu dla niepełnosprytnych-->(wyspa płynąca podłoże z rafy koralowej) :ziober2: Koncówki filmu nie zdradze ale chyba sie kazdy domysla jak sie mógł skonczyć. 5 na 10
nie polecam.http://www.youtube.com/watch?v=v_9C_ENfbO0

Dye
Dye
  28 августа 2012
Kiniowska
Kiniowska: Cage.

To chyba jeden z ważniejszych powodów :D

Projekt X
LadyDomi
LadyDomi
  29 августа 2012
Armia ciemności - horror, komedia, Uśmiałam się przy tym trochę, ale horror z tego żaden. Dla mnie średni ten film. Opowiada o gościu, który nagle przenosi się kilka wieków wstecz i musi odnaleźć pewną księgę, by wrócić do swoich czasów.
Stań przy mnie - obejrzałam ze względu na to, że skończyłam niedawno czytać książkę, na podstawie której powstał ten film, mianowicie "Ciało" Kinga. Film opowiada o 4 przyjaciół, którzy idą w podróż w poszukiwaniu ciała martwego chłopca. Po drodze mają kilka przygód... Według mnie książka lepsza, ale film też niczego sobie :)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 487
Kiniowska
  29 августа 2012
Dye
Dye: To chyba jeden z ważniejszych powodów :D

Dokładnie tak. :D

Basia
Basia: tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu

"Chłopak mojej dziewczyny" - ryczałam jak bóbr prawie cały film, a wszędzie jest napisane, że to komedia - cóż, dziwaczny nastrój. :D Ogólnie może być, ładny nawet, totalnie zwalnia z myślenia więc można obejrzeć.

"Kronika" - dziwne to to było...

"Epoka lodowcowa 3" - nie wiem który raz, ale wiewiór ze swoją "pannicą" i tak wymiatał. :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 августа 2012

The Watch. Dobra komedia, polecam :tak:

LadyDomi
LadyDomi
  30 августа 2012
Megan is missing - podobał mi się 8/10. Film opowiada o dwóch przyjaciółkach, jedna z nich to typowa imprezowiczka, a druga szara myszka. Imprezowiczka poznaje kolesia w sieci, a po kilku dniach znika o niej ślad. No i żeby nie spoilerować później dzieje się jeszcze kilka rzeczy :)
Wygrać miłość - jak nie lubię komedii romantycznych tak to mi się podobało. On - koszykarz, który nabawił się kontuzji; ona - fizjoterapeutka i żeby nie było nudno jeszcze między nimi jest jedna panna. No i tam się w kółko schodzą i rozstają xd
SladKrwi
SladKrwi
  30 августа 2012

district 9 -przyjemne

Strobista
Strobista
  31 августа 2012

Cannibal Holocaust - 6/10

Opetanie amy evans - 6/10

Paranormal Activity III - 4/10

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 487
Kiniowska
  31 августа 2012

"Witaj na południu" - przyjemnie odmóżdża, polecam. :)

BloodToBleed
BloodToBleed
  31 августа 2012

Niezniszczalni II ;o

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 сентября 2012

widziane pierwszy raz

- Niezniszczalni 2 - nie wiem jakoś nie kupuje tego filmu, fajny pomysł by zebrać bohaterów kina akcji ale nie wiem , nie podoba mi się - mimo iż to pastisz
- 96 minut - opowiada niby o prawdziwym zdarzeniu - historia kilku nastolatków których los połączył jedną kulą - da się obejrzeć ale bez rewelacji
- Światła Stadionów - kolejny film o tematyce sportowej z hasłem true story, ogólnie kupuje takie filmy zawsze więc mi się podobał

oraz masa innych widzianych kilka razy

Strefa zrzutu
Pasażer 57
Szósty Zmysł
Szatan z Siódmej klasy
Urodzeni mordercy
Wojownicze żółwie ninja
Psy
Psy II
Spider Man
Prestiż :zakochany:
Bez Przebaczenia
Harry Potter - Książę Półkrwi
Kontakt

...Ignorance is bliss...
Manisz1991
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 12
Manisz1991
  1 сентября 2012

Dziewczyna w czerwonej pelerynie
7/10
taka troche bajeczka z czerwonym kapturkiem i wilkiem wśród stada ;P
przyjemny film

MegumiAyakashi
MegumiAyakashi
  1 сентября 2012

ja wczoraj wieczorem oglądałam Pozwólmi wejsć...i było zarąbiste ozniej po tym obejrzałam d83dde09 krawa uczta troche śmieszne i tez troche straszne...:]]