Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 282 z 377
Prometeusz - film odpalony jako tło do imprezy urodzinowej, ale wciągnął wszystkich tak, że zapadła cisza na imprezie. Muszę przyznać, że wkręcający choć nie lubię kina S-F. Jest trochę nielogiczności, ale można przymknąć oko. 6,5/10
Odważni - film o policjantach kochających boga. Ogólnie film wyglądał jak jedno wielkie kazanie w kościele, w dodatku nudne.
Teściowa mnie przymusiła do oglądania. Tak myślałem, że to religijny podstęp, bo chce mnie nawrócić na wszelkie sposoby. Tym filmem zrobiła zupełnie odwrotnie. 1/10.
W sypialni - sama nie wiem dlaczego właczyłam ten film, po pierwsze produkcja polska, po drugie obyczajowy, a ja nie przepadam ani za tym, ani za tym, a w połaczeniu zwłaszcza. Jednak film okej, nawet się nie wynudziłam, ani nic podobnego. Opinie na filmwebie i innych portalach ma tragiczne, sama nie wiem dlaczego. Dupy nie urywa, ale kurdę te 6,5/10 mogę dać.

Dziedzictwo Bourne'a - Gdzieś usłyszałem, że nuda i zamuła, akcja dopiero pod koniec. Nieprawda!
Ogólnie film ma pałera i fajny klimat. Mimo, że to już czwarta część trylogii to nadal całkiem świeża 6,5/10
Jeśli będą dalej z niej robić rozkapryszonego bachora to może i lepiej. :|
Fajnie za to ucharakteryzowali Jojena, pomyślałam sobie, że może będzie "jak dorośnie" dobra dupeczka, bo zakładałam, że ma góra 17 lat, a potem go zobaczyłam naturalnego i że jest w moim wieku i się mi odmieniło. ;D Ale oczy ma fajne. :3
no na razie 2 pierwsze odcinki raczej zawodzą - oby to była cisza przed burzą
Patrycjo mam pytanie skoro już tu jesteś
masz konto na filmwebie ?
rozwija Ci się pasek z powiadomieniami ? czy musisz w niego wchodzić ?
Tak, mam. Rozwija mi się gdy na niego kliknę. Nie muszę wchodzić na "pokaż wszystkie powiadomienia", jeśli o to Ci chodzi. :)
no a mi nie działa ;/
tzn nie działa odkąd mam chroma
musze klikać w to a nawet jak wejde to i tak mam info że mam poiadomienia i tego asystenta