Basia
Basia
  6 апреля 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Johnson
Johnson
  24 апреля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Khaleesi wystarczy

Nooo byla mega w ostatnim odcinku haha ^^
MaqdaIena
MaqdaIena: Safe - ze względu na Stathama podobał mi się ;D.

Dobre kino akcji =)
RexMundi
RexMundi: podobno ma być

No z tymi smokami to chyba wszystko bedzie mozliwe hahaha ^^
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  24 апреля 2013
Pokłosie-antypolski?dziwny?fajny? 6/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  24 апреля 2013
Johnson
Johnson: Szkoda ze nie ma juz Kh'aal Drogo

Pół nocy za nim płakałam i bluzgałam jak mogli mi go tak odebrać !!!! Serca nie mają !!! Potwory !
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  25 апреля 2013
Faceci w Czerni 3 -nie wierzyłam, że fajne, ale fajne, nawet bardzo ;D.

Góra Czarownic - łaj ten zajebiście zbudowany król Skorpion gra w tylu bajkach, łaaaaj ? :and::rotfl:.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  25 апреля 2013

Odcinki 13 i 14 'the following' nosz w końcu się akcja rozkręciła, oba świetne.

Johnson
Johnson
  26 апреля 2013

a ja dzis pojde na Olymp w ogniu :kv3: od razu moge sie chwalic ze film bedzie dobry :mrgreen:

Johnson
Johnson
  26 апреля 2013

No i bylem na ten film Olimp w ogniu, mysle ze to najlepsze kino akcji tego roku. Polecam wszystkim, od poczatku do konca akcja, nie ma opierdzielania sie :D. No i soundtrack :zakochany: (brzmienie ala niezniszczalni).

Mega =)

Paulinessa
Paulinessa
  27 апреля 2013

Nowy odcinek The Vampire Diaries :zakochany:

Poświęcony głównie Klausowi (:zakochany:). W ogóle, co za motyw!

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 апреля 2013
"Eksperymenty Derrena Browna" : Apokalipsa - program dwu odcinkowy na Discovery , dziś oglądałem pierwszy ( chyba powtórka ) po w poniedziałke czy wtorek premiera drugiej.
Ogólnie jestesmy świadkami eksperymentu że wkręcili kolesia że na ziemie spadły meteoryty i doszło do zagłady .. ( trochę dla mnie naciągany motyw , że z kosmosu jakiś wirus trafił i zamienia ludzi w zombiaki )
ale cała akcja zrobiona na szeroką skale - kilka dni urabiali go ( rodzina wtajemniczona ) , sfabrykowali jego komórke, komputer, podsyłali fałszywe njusy , podstawieni ludzie w programach TV - ( tylko odbierana w jego telewizorze) oraz radio czy gazety plus.. w miara efektowne efekty spadania metoerytów, az do obudzenia się ( element hipnozy ) w opuszczonym szpitalu cały czas towarzysza mu ukryte kamery i obserwujemy jak kolesiowi siada psycha
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  27 апреля 2013
RexMundi
RexMundi: Ogólnie jestesmy świadkami eksperymentu że wkręcili kolesia że na ziemie spadły meteoryty i doszło do zagłady .. ( trochę dla mnie naciągany motyw , że z kosmosu jakiś wirus trafił i zamienia ludzi w zombiaki ) ale cała akcja zrobiona na szeroką skale - kilka dni urabiali go ( rodzina wtajemniczona ) , sfabrykowali jego komórke, komputer, podsyłali fałszywe njusy , podstawieni ludzie w programach TV - ( tylko odbierana w jego telewizorze) oraz radio czy gazety plus.. w miara efektowne efekty spadania metoerytów, az do obudzenia się ( element hipnozy ) w opuszczonym szpitalu cały czas towarzysza mu ukryte kamery i obserwujemy jak kolesiowi siada psycha

Co to za jakaś zwierzęca rozrywka kosztem czyjejś psychiki? To legalne? Przecież jeśli to realny eksperyment to raczej nie wyraził na niego zgody bo to byłoby bez sensu. Jeśli rozumiem prawidłowo całość to jakoś nie podoba mi się takie coś.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 апреля 2013
Earth
Earth: Co to za jakaś zwierzęca rozrywka kosztem czyjejś psychiki? To legalne? Przecież jeśli to realny eksperyment to raczej nie wyraził na niego zgody bo to byłoby bez sensu. Jeśli rozumiem prawidłowo całość to jakoś nie podoba mi się takie coś.

zgłaszał się do jakiegoś eksperymentu czy czegoś tam jaki 8 tyś innych osób - w czasie selekcji mu podziękowali że się na nadaje a już w tym czasie nafaszerowali jego dom kamerami

http://video.anyfiles.pl/Eksperymenty+Derrena+Browna+-+Apokalipsa+E01/Ludzie/video/63355
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  27 апреля 2013
RexMundi
RexMundi: zgłaszał się do jakiegoś eksperymentu czy czegoś tam jaki 8 tyś innych osób - w czasie selekcji mu podziękowali że się na nadaje a już w tym czasie nafaszerowali jego dom kamerami http://video.anyfiles.pl/Eksperymenty+Derrena+Browna+-+Apokalipsa+E01/Ludzie/video/63355

No dobra, jak tak to luz. Za dużo naoglądałam się Truman Show chyba ;D
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  27 апреля 2013

Tryb nienormalny - strasznie dziwny film, za pierwszym razem nie wytrzymalem i poszedlem spać, ogolnie przez caly film kompletnie nie wiadomo o co chodzi, dopiero na koniec co nie co sie wyjasnia.

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 апреля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Poświęcony głównie Klausowi (). W ogóle, co za motyw

Kurdę, a ja się wynudziłam na tym odcinku ;D.
Za mało Dejmona było !;DD
RexMundi
RexMundi: "Eksperymenty Derrena Browna" : Apokalipsa

:zapisuje by obejrzeć:.
:ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  27 апреля 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Kurdę, a ja się wynudziłam na tym odcinku ;D. Za mało Dejmona było !;DD

Ale Klausa też lubię :rotfl:
Dejmona nie było, ale za to i tego Stefana i piedolniętej obecnie Eleny :rotfl: