Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 289 z 377
Faceci w Czerni 3 -nie wierzyłam, że fajne, ale fajne, nawet bardzo ;D.
Góra Czarownic - łaj ten zajebiście zbudowany król Skorpion gra w tylu bajkach, łaaaaj ?
:rotfl:.
Góra Czarownic - łaj ten zajebiście zbudowany król Skorpion gra w tylu bajkach, łaaaaj ?

No i bylem na ten film Olimp w ogniu, mysle ze to najlepsze kino akcji tego roku. Polecam wszystkim, od poczatku do konca akcja, nie ma opierdzielania sie :D. No i soundtrack (brzmienie ala niezniszczalni).
Mega =)
"Eksperymenty Derrena Browna" : Apokalipsa - program dwu odcinkowy na Discovery , dziś oglądałem pierwszy ( chyba powtórka ) po w poniedziałke czy wtorek premiera drugiej.
Ogólnie jestesmy świadkami eksperymentu że wkręcili kolesia że na ziemie spadły meteoryty i doszło do zagłady .. ( trochę dla mnie naciągany motyw , że z kosmosu jakiś wirus trafił i zamienia ludzi w zombiaki )
ale cała akcja zrobiona na szeroką skale - kilka dni urabiali go ( rodzina wtajemniczona ) , sfabrykowali jego komórke, komputer, podsyłali fałszywe njusy , podstawieni ludzie w programach TV - ( tylko odbierana w jego telewizorze) oraz radio czy gazety plus.. w miara efektowne efekty spadania metoerytów, az do obudzenia się ( element hipnozy ) w opuszczonym szpitalu cały czas towarzysza mu ukryte kamery i obserwujemy jak kolesiowi siada psycha
Ogólnie jestesmy świadkami eksperymentu że wkręcili kolesia że na ziemie spadły meteoryty i doszło do zagłady .. ( trochę dla mnie naciągany motyw , że z kosmosu jakiś wirus trafił i zamienia ludzi w zombiaki )
ale cała akcja zrobiona na szeroką skale - kilka dni urabiali go ( rodzina wtajemniczona ) , sfabrykowali jego komórke, komputer, podsyłali fałszywe njusy , podstawieni ludzie w programach TV - ( tylko odbierana w jego telewizorze) oraz radio czy gazety plus.. w miara efektowne efekty spadania metoerytów, az do obudzenia się ( element hipnozy ) w opuszczonym szpitalu cały czas towarzysza mu ukryte kamery i obserwujemy jak kolesiowi siada psycha
...Ignorance is bliss...
RexMundi: Ogólnie jestesmy świadkami eksperymentu że wkręcili kolesia że na ziemie spadły meteoryty i doszło do zagłady .. ( trochę dla mnie naciągany motyw , że z kosmosu jakiś wirus trafił i zamienia ludzi w zombiaki )
Co to za jakaś zwierzęca rozrywka kosztem czyjejś psychiki? To legalne? Przecież jeśli to realny eksperyment to raczej nie wyraził na niego zgody bo to byłoby bez sensu. Jeśli rozumiem prawidłowo całość to jakoś nie podoba mi się takie coś.
Earth: Co to za jakaś zwierzęca rozrywka kosztem czyjejś psychiki? To legalne? Przecież jeśli to realny eksperyment to raczej nie wyraził na niego zgody bo to byłoby bez sensu. Jeśli rozumiem prawidłowo całość to jakoś nie podoba mi się takie coś.
zgłaszał się do jakiegoś eksperymentu czy czegoś tam jaki 8 tyś innych osób - w czasie selekcji mu podziękowali że się na nadaje a już w tym czasie nafaszerowali jego dom kamerami
http://video.anyfiles.pl/Eksperymenty+Derrena+Browna+-+Apokalipsa+E01/Ludzie/video/63355
...Ignorance is bliss...
RexMundi: zgłaszał się do jakiegoś eksperymentu czy czegoś tam jaki 8 tyś innych osób - w czasie selekcji mu podziękowali że się na nadaje a już w tym czasie nafaszerowali jego dom kamerami
http://video.anyfiles.pl/Eksperymenty+Derrena+Browna+-+Apokalipsa+E01/Ludzie/video/63355
No dobra, jak tak to luz. Za dużo naoglądałam się Truman Show chyba ;D
Tryb nienormalny - strasznie dziwny film, za pierwszym razem nie wytrzymalem i poszedlem spać, ogolnie przez caly film kompletnie nie wiadomo o co chodzi, dopiero na koniec co nie co sie wyjasnia.
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"