Basia
Basia
  6 апреля 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 мая 2013

Miałam oglądać dwójkę ale własnie jak poczytałam ze jest znacznie gorsza i nie nawiązuje do jedynki to sobie odpuściłam ;)

BanowanieModeracji
wpis jest ukryty
Arwena27
Arwena27
  20 мая 2013
7 sekund- taki przeciętny film -,- mało kreatywny, pojawia się znany motyw jak w innych tego typu produkcjach kryminalnych ach... Przynajmniej aktor mi się podobał (W.Snipes) ;D
Earth
Earth
  20 мая 2013
The Cable Guy. "Czarna komedia" z Jimem Carrey'em. Było trochę zabawnych momentów, fabuła ciekawa, interesujący portret psychologiczny tytułowego. Mi się podobał. 7.5/10

Gra o Tron. Kuuurdę, dopiero pod koniec sezonu się rozkręcają. Świetny odcinek :D
JuIia
JuIia
  20 мая 2013
Earth
Earth: Gra o Tron. Kuuurdę, dopiero pod koniec sezonu się rozkręcają. Świetny odcinek :D

Ja muszę czekać do jutra bo Jacek nie ogląda 3 sezonu az nie wyjdzie cały a dzis siedzi w domu :ninja:
Earth
Earth
  20 мая 2013
JuIia
JuIia: Ja muszę czekać do jutra bo Jacek nie ogląda 3 sezonu az nie wyjdzie cały a dzis siedzi w domu

Zamknij się w łazience i oglądaj!
:D
Pojawiła się nowa postać na którą czekałam, w sumie inaczej sobie ją (postać) wyobrażałam, ale jestem zaintrygowana ;D
JuIia
JuIia
  20 мая 2013
Earth
Earth: Zamknij się w łazience i oglądaj! :D Pojawiła się nowa postać na którą czekałam, w sumie inaczej sobie ją (postać) wyobrażałam, ale jestem zaintrygowana ;D

W sumie to teraz czyta książkę, chyba zbunkruję się ze słuchawkami :ninja:
Earth
Earth
  20 мая 2013
JuIia
JuIia: W sumie to teraz czyta książkę, chyba zbunkruję się ze słuchawkami

Masz słuchawki to pewnie, przecież nikt mu nie każe gapić sie Ci w ekran :D
JuIia
JuIia
  20 мая 2013
Earth
Earth: Masz słuchawki to pewnie, przecież nikt mu nie każe gapić sie Ci w ekran :D

O boże o boże, ekscytacja, już nie offtopuję :w00t:
JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  20 мая 2013

Movie 43 - dno. Zastanawiam dlaczego występuje tam sporo znanych, niezłych aktorów.
Usnąłem po 30 minutach.

JuIia
JuIia
  20 мая 2013

Odcinek Gry o Tron. Matko Bosko ten żołnierzyk od Drugich Synów jest :w00t: 2764

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 мая 2013
Earth
Earth: Gra o Tron. Kuuurdę, dopiero pod koniec sezonu się rozkręcają. Świetny odcinek :D

Gdzieś za godzinkę siadam do tego :w00t:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 мая 2013
JuIia
JuIia: Matko Bosko ten żołnierzyk od Drugich Synów jes

Podbijam !
:ziober2:
JuIia
JuIia
  20 мая 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Podbijam !

Najlepszy.
Johnson
Johnson
  20 мая 2013
JuIia
JuIia: Najlepszy.

Nie.

Ale ten odcinek mi sie spodobal akurat =).