Co myślicie o zalegalizowaniu marihuany w Polsce? :P
lista tematów
Legalizacja Marihuany strona 1 z 3
ja jestem zdecydowanie ZA legalizacją i jeśli ktoś potrzebuje argumentów uzasadniających zdanie to mam ich maseeee :D
BujajacaWoblokachh: xLewaRx: Co myślicie o zalegalizowaniu marihuany w Polsce? :P
Uwazam, ze to ZŁY pomysł.
Jak ktoś jest przeciw zalegalizowaniem a Jednocześnie nie jest za wprowadzeniem Prohibicji . To logiki w tym nie ma żadnej no chyba że ktoś woli wpi.

Konto usunięte: xLewaRx: Jakby ziele zostało zalegalizowane to o ile by państwo zarobiło przecież
zgadzam się z kolegą :)
Ale nad alkohol łatwiej kontrolować a jak by zalegalizowali to spożycie alko by spadło bo wiele osób by przeszło na zioło
Tylko że pijanym społeczeństwem łatwiej manipulować chodzi o to żeby jak najbardziej kontrolować społeczeństwo
Konto usunięte: Ale nad alkohol łatwiej kontrolować a jak by zalegalizowali to spożycie alko by spadło bo wiele osób by przeszło na zioło
Tylko że pijanym społeczeństwem łatwiej manipulować chodzi o to żeby jak najbardziej kontrolować społeczeństwo
dokładnie tak. a poza tym po zielu włącza się myślenie i to też nie jest zbyt pożądane