Nikt nie chciał się pofatygować, więc chyba zostanie mi to wybaczone, że założyłam ten zacny temat.
Cóż leci teraz w waszych głośnikach?
Wykonawca - tytuł.
Coma - Swiadkowie schylku czasu wiecznych chlopcow
pozdrawiam :)
lista tematów
Czego słuchacie w tej chwili? strona 132 z 150
kurde, nie można jeść o tej godzinie.

jeeest :O
Konto usunięte: moja szefowa potrafi smak różnych marek wyczuć więc jeśli chodzi o kawę, to muszę się trochę starać, żeby jej w tyłek wejść
zazdroszczę jej, ze tyle umie :D
chociaż w przyszłosci bardziej interesuję mnie zawód dietetyka to takie kursy chciałabym skończyć. :D
Konto usunięte: Może kiedyś mi się trafi też za friko taki kurs, bo na razie z tego co słyszałam, to jakieś 800zł kosztuje
już wolę sobie prawko zrobić.
łee, to moge zrobić najwyżej jeden :-(
Konto usunięte: zazdroszczę jej, ze tyle umie :D
chociaż w przyszłosci bardziej interesuję mnie zawód dietetyka to takie kursy chciałabym skończyć. :D
tak, ale podobno w Polsce robi się inaczej białą kawę niż np. we Włoszech, bo w Polsce prawie wszędzie trzeba spienić mleko, a we Włoszech po prostu się wlewa mleko prosto do kawy.. więc nie wiem czy to nas na kursach oszukują, czy o co chodzi

spoko loko.. młode jesteśmy, całe życie przed nami

Kasia Cerekwicka - Na kolana
Konto usunięte: tak, ale podobno w Polsce robi się inaczej białą kawę niż np. we Włoszech, bo w Polsce prawie wszędzie trzeba spienić mleko, a we Włoszech po prostu się wlewa mleko prosto do kawy.. więc nie wiem czy to nas na kursach oszukują, czy o co chodzi
zapewne się tak przyjęło, nie mniej jednak powinni uczyc jak robi się oryginalną białą kawę, bo ze spienionym mlekiem to już jest inna w sumie.

coś czuję, ze nie będzie mnie stać

ludzie odchudzają się na własną rękę, stosują cudowne diety kopenhaskie, cempridge i wpadają w błędne koło z efektem jojo, a więc jako pani dietetyk zarobię raz na kilka miesięcy

Konto usunięte: oj tam, od razu nic Ci nie będzie :D
jak nie było ciężkostrawne i smażone na smalcu to można :D
taka ciemna i duża, no nie wiem :D
mi odchodzi w tym roku