Standardowe pytanie.
CZEGO SŁUCHASZ W TYM MOMENCIE?
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 18 z 151
Bo jak nikogo nie było i się rozgrzewałem patrzyła na mnie, robiłem akcje i jak już spoglądała to patrzyła na mnie i jak wszyscy poszli a ja nadal biegałem, to sobie nie poszła?

A sprawiedliwość i tak po mojej stronie :)
Dobranoc ;)
Ale byłem regulaminowy, na pewno nie obrażałem, tak jak to mam w powodzie bana

Bo ją stracisz

Wcześniej lubił prowadzić ze mną dyskusje

Wyp3 - Szmaga
Dzięki

Flachę zobaczysz jak Wisła mistrza

Jasne :D
Ewidentnie doszedł do wniosku że dyskusja z Tobą nie ma sensu ;]
Jaykay - Princess

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
binoleq: za piosenke ktora podales masz bana za tytul piosenki tylko mi nie mow ze nie wiesz ze nalezy cenzurowac wulgaryzmy ... ;)
A to, że ten ban, to nie na sporcie, tylko że to Ty? :P
Ja wiem tylko jedno, tak jest w tytule kawałka i nie mam zamiaru tego cenzurować, jakbym poszedł do Dj-a, któremu poleciłbym zagranie kawałka, to nie będę mu pibczał pod nosem pierdolę

Miałem do Ciebie sprawę ale skoro tak to już nie mam

x2

Widzisz, to tu Binol, łajza

Zazdrośnik

Znaczy, że widzi porażkę, szkoda mi go

Tak nie drażnij mnie nawet

wal na prv smialo jestem jeszcze przez chwile
Konto usunięte: Ja wiem tylko jedno, tak jest w tytule kawałka i nie mam zamiaru tego cenzurować, jakbym poszedł do Dj-a, któremu poleciłbym zagranie kawałka, to nie będę mu pibczał pod nosem pi..ę
no widzisz a jednak tutaj nalezy cytowac tu sa jakies zasady ;)
tak ja ..zadowolony?...wszystkich dzisiaj zbanowalemrenifera pozamykalem tematy itd ... jak bylem w pracy mialem na plecach laptopa i walilem bany dookola rozladowujac tira ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Teraz to mi się odechciało

Zbanuj i te konto za pisanie na banie, nie żałuj sobie

Tak, to znaczy, że oni są reformowalni i wiedzą, że nie należy mnie banować. Zostałeś tylko Ty, ekscentryku!
Eminem - Stan
niemam powodu aby zbanowac Ciebie chyba ze zlamiesz regulamin ;)
Konto usunięte: Tak, to znaczy, że oni są reformowalni i wiedzą, że nie należy mnie banować. Zostałeś tylko Ty, ekscentryku!
akurat wtedy mnie nie bylo wiec ja nie banowalem jezeli myslisz ze nawet z roboty wchodze na fotke to sie mylisz ;) sam bylem szczerze zdziwiony ze osoba ktora nadala bany i zamknela tematy tu weszla ;)

Mam bana, starczy :P
binoleq: akurat wtedy mnie nie bylo wiec ja nie banowalem jezeli myslisz ze nawet z roboty wchodze na fotke to sie mylisz ;) sam bylem szczerze zdziwiony ze osoba ktora nadala bany i zamknela tematy tu weszla ;)
To Ty zbanowałeś mi tibaulda czy nie, bo motasz

Wdowa leci na vivie