Gothiclady
Gothiclady
  20 декабря 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

tibauld
tibauld
  20 января 2012

Group home - Ghetto

tibauld
tibauld
  20 января 2012

Group home - Real brother never die

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z pewnością wiesz. :D Ja w sumie mam i ich nie mam, jednak już wolę normalnie funkcjonować, niż tak jak jest teraz. Chodzę spać o której chcę, robię co chcę a przestało mi się to już podobać. To powracaj, a w "praniu" się okaże czy dobrze zrobiłeś. :) Do końca tego miesiąca w sumie, najgorsze jest to, żeby zdiagnozować jakąkolwiek poprawę czy też pogorszenie muszę chodzić na kontrolę, bo sam nie umiem tego zdiagnozować. Czempin źle mi się kojarzy. Nie biegasz, bo nie chcesz czy dlatego że miałeś problemy ze zdrowiem? Mnie ostatnio w trenowanie dzieciaków wkręcają.

Ciebie tutaj zastać to najłatwiej w nocy, kiedyś mnie to nawet ciekawiło. :D
Pranie to najchętniej jej mózgu bym zrobił, głupia cipa. To jeszcze hajlajf 11 dni.
Hahaha po raz kolejny nie mam wątpliwości, co, a raczej kto przeszedł Ci przez myśl. Problemy zdrowotne spowodowały, że musiałem sobie odpuścić, a mówiono na mnie młody Quaresma. :ziober2:
Szkoda, naprawdę szkoda. Ciężko teraz byłoby powrócić do starych zwyczajów. To nie jesteś wcale taki słaby jak myślałem. :D

David Guetta feat. Sia - Titanium (Original Mix)
tibauld
tibauld
  20 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciebie tutaj zastać to najłatwiej w nocy, kiedyś mnie to nawet ciekawiło. :D Pranie to najchętniej jej mózgu bym zrobił, głupia cipa. To jeszcze hajlajf 11 dni. Hahaha po raz kolejny nie mam wątpliwości, co, a raczej kto przeszedł Ci przez myśl. Problemy zdrowotne spowodowały, że musiałem sobie odpuścić, a mówiono na mnie młody Quaresma. Szkoda, naprawdę szkoda. Ciężko teraz byłoby powrócić do starych zwyczajów. To nie jesteś wcale taki słaby jak myślałem. :D

Bo gdy normalnie funkcjonuję, do tego gram i spotykam się z ludźmi, to mam czas w nocy, zwłaszcza że rzadko kiedy kładę się spać normalnie. :D
Zaczynasz od początku nowego miesiąca, tak? :D
Tak, z pewnością wiesz o kogo chodzi. :) Na mnie kiedyś mówiono młody Ronaldinho, jak jeszcze na starym miejscu grałem. :) :rotfl:
Wielu się jakoś z wiekiem z piłką czy sportem rozbiega, na trudno, jednak jest to możliwe.
Oj ja bym trenował nieformalną grupkę, nie zgłoszoną nigdzie do żadnych turnieji czy zawodów, po prostu zajmowałbym czas młodzieży w swoim mieście, do tego za free. :D

Group home - Rasta (feat. Agallah)
tibauld
tibauld
  20 января 2012

Main source - Just hangin out

tibauld
tibauld
  20 января 2012

Souls of mischief - Postal

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo gdy normalnie funkcjonuję, do tego gram i spotykam się z ludźmi, to mam czas w nocy, zwłaszcza że rzadko kiedy kładę się spać normalnie. :D Zaczynasz od początku nowego miesiąca, tak? :D Tak, z pewnością wiesz o kogo chodzi. :) Na mnie kiedyś mówiono młody Ronaldinho, jak jeszcze na starym miejscu grałem. :) Wielu się jakoś z wiekiem z piłką czy sportem rozbiega, na trudno, jednak jest to możliwe. Oj ja bym trenował nieformalną grupkę, nie zgłoszoną nigdzie do żadnych turnieji czy zawodów, po prostu zajmowałbym czas młodzieży w swoim mieście, do tego za free. :D

Ile godzin sypiasz człowieku? :D
Od początku nowego miesiąca zaczynam siłkę, robotaju chciałbym rozpocząć z tydzień wcześniej, jako, że zbliża się koniec miesiąca, brałbym dniówki. Podobny styl gry, ma się rozumieć? czy to Twój sobowtór? :D
Naprawdę nieliczna grupka osób zostaje przy tym co uwielbia, co kocha od małego.
Rozumiem, też chodziłem dawniej do pewnego trenera, gdzie szkolił dzieciaków i starszych chłopaków. 7 lat pogrywałem u niego. Wszystkie swoje zdolności piłkarskie zawdzięczam właśnie jemu. Też za free, wszystko robił z zamiłowania do piłki nożnej. Twoja gaducha mi właśnie o nim przypomniała. :>

Nicole Scherzinger - Wet
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 января 2012

Dada Life - White Noise Red Meat

tibauld
tibauld
  20 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile godzin sypiasz człowieku? :D Od początku nowego miesiąca zaczynam siłkę, robotaju chciałbym rozpocząć z tydzień wcześniej, jako, że zbliża się koniec miesiąca, brałbym dniówki. Podobny styl gry, ma się rozumieć? czy to Twój sobowtór? :D Naprawdę nieliczna grupka osób zostaje przy tym co uwielbia, co kocha od małego. Rozumiem, też chodziłem dawniej do pewnego trenera, gdzie szkolił dzieciaków i starszych chłopaków. 7 lat pogrywałem u niego. Wszystkie swoje zdolności piłkarskie zawdzięczam właśnie jemu. Też za free, wszystko robił z zamiłowania do piłki nożnej. Twoja gaducha mi właśnie o nim przypomniała. :>

To wszystko zależy czy chodzę do pracy czy nie. Jak chodzę to nagminnie potrafię spać po 3,5 - 4,5 godziny i mi wystarcza. :D
A no to dobry pomysł, zawsze to jakiś hajs po pierwszym. Mojego stylu nie da się zdefiniować czy porównać do kogoś. Po prostu w tamtym okresie dużo grałem na rozgrywaniu, poza tym przed paru laty lubiłem nagminnie przeciwników przechodzić kiwając. Ja w sumie gram wszędzie, bo jest mnie pełno na ataku, jak i obronie. Kiedyś miałem żelazne płuca do gry. :D
To prawda. Gdy chodzę w niedzielę, to jestem prawie najmłodszy na boisku, bo gram wtedy z oldboyami. Podziwiam ich, że mimo tylu lat potrafią jeszcze tyle sił z siebie wykrzesać. :D
Grunt to gadać o czymś, to się wtedy coś przypomina. Gorzej jak gadka jest w stylu hyde lub chatu. :D Dla mnie to w sumie mógłby być rozwój, może wtedy by się na mnie też inaczej patrzyli, bo jestem człowiekiem znikąd z zamiłowaniem do piłki. Bardzo trudno mi było zrobić instruktora piłki nożnej w Białymstoku, a myślę by iść kiedyś na kurs trenerski i takie coś mogłoby się przydać. Poza tym wychowywanie młodych ludzi może być fajne. :)

Soundkail - Mauvaise graine
tibauld
tibauld
  20 января 2012

Soundkali - Racaille Sound

tibauld
tibauld
  20 января 2012

Soundkail - Faztek no clash (feat. Dynam & 9M4)

tibauld
tibauld
  20 января 2012

Soundkail - Jeune homme

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To wszystko zależy czy chodzę do pracy czy nie. Jak chodzę to nagminnie potrafię spać po 3,5 - 4,5 godziny i mi wystarcza. :D A no to dobry pomysł, zawsze to jakiś hajs po pierwszym. Mojego stylu nie da się zdefiniować czy porównać do kogoś. Po prostu w tamtym okresie dużo grałem na rozgrywaniu, poza tym przed paru laty lubiłem nagminnie przeciwników przechodzić kiwając. Ja w sumie gram wszędzie, bo jest mnie pełno na ataku, jak i obronie. Kiedyś miałem żelazne płuca do gry. :D To prawda. Gdy chodzę w niedzielę, to jestem prawie najmłodszy na boisku, bo gram wtedy z oldboyami. Podziwiam ich, że mimo tylu lat potrafią jeszcze tyle sił z siebie wykrzesać. :D Grunt to gadać o czymś, to się wtedy coś przypomina. Gorzej jak gadka jest w stylu hyde lub chatu. :D Dla mnie to w sumie mógłby być rozwój, może wtedy by się na mnie też inaczej patrzyli, bo jestem człowiekiem znikąd z zamiłowaniem do piłki. Bardzo trudno mi było zrobić instruktora piłki nożnej w Białymstoku, a myślę by iść kiedyś na kurs trenerski i takie coś mogłoby się przydać. Poza tym wychowywanie młodych ludzi może być fajne. :)

A ja się martwię, że muszę dziś wstać o 9. :D Z tym, że czeka mnie długa, męcząca noc. Jak teraz wyglądają Twoje płuca? tylko nie załamuj mnie pisząc, że palisz. Największą liczbę kilometrów pokonują właśnie pomocnicy. Chyba, aż tak tragicznie nie wygląda nasze porozumiewanie się? :D w sumie nasza konwersacja nie przypomina ani odrobinę konfrontacji ogarniętych ludzi z hyde przeciwko tłukom z czatu.
Niesamowite uczucie może Cię opętać za parę lat, kiedy to będą dziękować Ci za to czego ich nauczyłeś, powodzenia :P

DJ Antonio - Halloween 2010 (DJ Antonio _ Evan Sax Mix)
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 января 2012

Roul _ Doors feat. Luke-R - Gita

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 января 2012

Topmodelz - L'esperanza (Peppermint Project Remix)