naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  20 декабря 2011 (pierwszy post)
Cześć.

Jest problem. Na Sylwestra miałam ubrać małą czarną i ciekawe dodatki. Plany się zmieniły. Nie mam co włożyć. Po świętach będzie jeszcze tydzień na upolowanie czegoś. Nie chce czegoś na ramiączkach. Nie chce wydawać dużo kasy. Może być krótki rękaw, 3/4, długi, podciągnie się, będzie 3/4. Impreza nie żaden bankiet, zwykła dyskoteka.

WERSJA A. Ubrać czarne szpilki + czarne rajstopy lub zwykłe cieliste + standardową sukienkę/tunikę/coś w ten fason.
+ http://moda.allegro.pl/sliczna-tunika-z-suwakiem-na-plecach-luzny-dekolt-i1982151039.html
+ http://moda.allegro.pl/largo-modna-tunika-kimono-z-ozdobnym-zamkiem-4042-i1984020471.html
+ http://moda.allegro.pl/vero-moda-granatowa-gladka-tunika-xs-i1985144119.html

WERSJA B. Czarne szpilki + rajstopy czarne lub zwykłe cieliste + ołówkowa spódnica czarna + bluzka na którą nie mam pomysłu.
+ http://moda.allegro.pl/olowkowa-sexowna-spodniczka-zlote-zameczki-hot-m-i1971822064.html

Ma być normalnie, klasycznie, bez różnicy, czy dziewczyny chodzą już tak po ulicach, czy nie. W przyszłym roku czeka mnie dużo, różnych imprez, więc pewnie łatwiej mi będzie sklecić coś z zestawu B. Jednak nie wiem jaką miałabym kupić bluzkę, aby nie było nudno.

Czekam na Wasze propozycje ; )

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

mmaryjka
mmaryjka
  20 декабря 2011
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: tego się też będziesz czepiać tak ?

akurat jest to niemiłosiernie wku'wiające, ponieważ staramy się to pisać według norm panujących w języku polskim bo takim się rzekomo posługujemy.

i bardzo słabe jest, że ktoś musi zakładać fejk konta aby komuś napisać prawdę:and:
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  20 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat jest to niemiłosiernie wku'wiające, ponieważ staramy się to pisać według norm panujących w języku polskim bo takim się rzekomo posługujemy.

no dobra moja wina . Postaram się pisać lepiej

Konto usunięte
Konto usunięte: i bardzo słabe jest, że ktoś musi zakładać fejk konta aby komuś napisać prawdę

No właśnie i to jest to . Ja się tym nie przejmuję , spływa to po mnie jak po kaczce . Po prostu mam zasadę , że każdy ma inny gust , wyraziłam tylko swoje ' zdanie ' na pewno nie jakieś szczegółowe , ale zawsze .

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

ktosktos123456
ktosktos123456
  20 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i bardzo słabe jest, że ktoś musi zakładać fejk konta aby komuś napisać prawdę

Mylisz się,bo to konto jest moim jedynym tutaj.
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91
  20 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mylisz się,bo to konto jest moim jedynym tutaj.

ale założonym 2 h temu .

WrednaDiablica
WrednaDiablica
  20 декабря 2011

wszystkie z was to dzi wki

ktosktos123456
ktosktos123456
  20 декабря 2011
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: ale założonym 2 h temu .

A pomyśl może że nie każdy kto czyta to forum wypowiada się na nim? Każdy ma do niego dostęp.
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91
  21 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ktosktos123456

z przykroscią można stwierdzić iż można Cię nazwać fejkiem .
Nie posiadasz na profilu nic , zero zdjęć , zero opisu , miejsca zamieszkania , imienia a tak na prawdę możesz być facetem i podawać się za laskę .

Adidasowa
Adidasowa
  21 декабря 2011

Jestem zdecydowanie za 'wersją B', a może pokaż swoje czarne szpilki? :zakochany:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 декабря 2011

Jezeli to ma byc klubowy sylwester to postaw na cos wygodnego, zebys mogla tanczyc cala noc.
Rajstopy i tunika - jak dla mnie odpada swiecenie dupa.
Spodniczka olowkowa tez nie wydaje mi sie najwygodniejsza wersja na tance...
Pomyslalas o spodniach jeansowych i bluzce np. z cekinami? Sa w top trendach na tegorocznego sylwestra.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

machu221
machu221
  21 декабря 2011

dobrze że moj sylwester będzie w moim drugim domu nie trzeba się stroić , nie trzeba wyglądać jedynie co trzeba to będzie się za je bać :D

madzia2143
madzia2143
  21 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie trzeba wyglądać jedynie co trzeba to będzie się za je bać :D

obawiam się że u mnie też tak będzie, sylwestra spędzę raczej w akademiku :ninja: już się boję.
Adidasowa
Adidasowa
  21 декабря 2011

alkoholiki :ninja:

BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91
  21 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: alkoholiki

alkoholizm się szerzy , bd libacje :P a na ulicy o północy przytulanki z obcymi ludzmi bo już bd naje*bani i wszyscy Szczęśliwego Nowego Roku xd

naaats
naaats
  21 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem zdecydowanie za 'wersją B', a może pokaż swoje czarne szpilki?

Właściwie to są botki na wysokim obcasie :ssh: Ale napisałam szpilki, żeby nie robić zamieszania czy botki czy nie botki, bo będą 100% pasować ; ) Wstawię jutro zdjęcie ; )

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

naaats
naaats
  21 декабря 2011

O taką spódnicę sobie upatrzyłam jak na tym zdjęciu dzisiaj w Marco, jutro pójdę przymierzyć i jak będzie dobra to kupię, taka o zwana bandażową.
Gdzie dostanę jeszcze taką spódnicę? Wie ktoś?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.