Mam pytanie czy ktoś może używa spodni ECWCS ? Chodzi mi o ich budowę , czy kieszonki w górnej części są przelotowe, jak i o komfort noszenia.
spodnie ECWCS strona 1 z 2
Co Ty robisz na tym forumie :-O
Zdajesz sobie sprawe, ze nikt Ci nie odpowie na to pytanie? ;>
Chyba, ze jednak zmienisz zdanie i wymienisz sie ze mna foteczkami
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mam w swoim fanklubie dwoch zolnierzy... Mam popytac?
Tymczasem:
Spodnie posiadają:
-dwie kieszenie boczne cargo
-dwie przelotowe w części górnej
-obszycia na kolanach oraz na posladkach
-ściągacze w pasie,jest takze mozliwość przełożenia paska
-zamki dolne rozpinające nogawki
-wszystkie szwy podklejone
Spodnie mają zastosowanie typowo zewnetrzne w niesprzyjających warunkach atmosferycznych.
Co do tych konkretnych, ktore wkleiles to nie wiem... Ale skoro ecws to chyba wszystkie modele sa szyte tak samo? :wot:
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nigdy nie miałem i nie będę miał takich spodni. Za dużo kieszeni i pewnie szukałbym telefonu 5 minut bo co chwilę byłby w innej.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
to tyle też przeczytałem :D
chodzi o to, czy mi się pewna część ciała w nich nie zapoci :D
zapytaj...byłbym wdzięczny
NIE

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Zapytam. W jakich warunkach ma sie spocic? Bo logiczne chyba, ze przy 8h noszenia to na pewno bedziesz musial jajeczka swoje piekne umyc ^^
Udajesz niedostepnego? Pamietaj, ze zrobie wiele by Cie zdobyc

Wszedzie Cie dopadne, nawet jak uciekniesz na Fotka.tv

P.S. Zapytam sie jutro. Ciagle mnie nagabuje, to mu powiem, ze dla chlopaka szukam ^^
Nie kupiłbym tych spodni z Helikon.
Irytuje mnie ich stosowana technologia materiałów,jak i kroje,proporcje kieszeni itp.
Posiadam Vertx,polecam.
Najlepsze są kontrakty nie ma co się oszukiwać, ale na Helikona nie narzekam, mam sporo jego wyrobów i firma jest ok, wymiary też trzyma właściwe(proporcje kieszeni w BDU kontraktowym US Army są takie same jak w Helikonach). Niektóre firmy robiące kopie są o wiele gorsze (niedoszyty materiał, blaknący kolor, odpadające guziki i wymiary całkiem nie trzymające się całości)
A tutaj widzę tylko ubranie taktyczne, Helikon ostatnio wypuścił fajny model UTP i powiem ze fajnie się nosi, a jakościowo też jest dobrze, tak na przestrzeni paru lat firma poprawiła swój wizerunek.
Slonce, zapytalam mojego fana i tak mi oto napisal:
wiesz co akurat mam ogromna stycznosc z helikonem i mi te spodnie odpowiadaja ,ale sa bardzo bardzo cieple. Az tak dlugich godzin w nich nie spedzalem ale przy zalozeniu pod to bielizny termoaktywnej nie spocisz sie :)
Jeszcze chcesz cos wiedziec?
^^ obym nie musiał tego robić po 4 godzinach :D
Czekam

zapytaj i daj znać :D
no to zapytalam i odpisalam post wyzej:
Jestes na fotka.tv? napalony: