Konto usunięte: Poszukuję adresów stronek z butami, coś typu DeeZee.pl.
Widziałam ostatnio stylowebutki.pl ale nie wiem czy czasem nie współpracują z DeeZee, bo buty są wręcz te same. A co do DeeZee to powiem tylko, że zamawiałam tam raz i to był pierwszy i ostatni. Zamówiłam dwie pary butów, z wysyłką do Niemiec. Zanim w ogóle znalazłam wszystkie dane które potrzebowałam do przelewu, typu SWIFT i IBAN, potrwało to kilka maili. Do tego pani podczas rozmowy telefonicznej nie miała zupełnie pojęcia co to jest. Po kilku dniach otrzymałam maila, że mój przelew nie doszedł, pomimo tego, że wszystko się zgadzało. Wysłałam potwierdzenie przelewu i jak stwierdzili w DeeZee za mało przelałam, gdzie przelałam kwotę za buty plus koszty wysyłki jak na stronie podano. W następnym mailu dostałam wiadomość, że wpłata doszła i buty zostały wysłane. Dwa dni później e mail, że jedna para butów jest uszkodzona i nie zostanie wysłana. Na zwrot kosztów czekam już 4 miesiące, na buty czekałam miesiąc. Do tego skasowali mi moje konto na DeeZee, bez wcześniejszego poinformowania. Po konfrontacji, stwierdzili, że mieli problemy techniczne.