myslalam, myslalam i cos tam wymyslilam:)
jaki ciuch/dodatek jest takim, bez ktorego nie moglybyscie/moglibyscie zyc? co zajmuje najwiecej miejsca w Waszych szafach/polkach/szufladach?
lista tematów
Ulubiona część garderoby/ulubione dodatki strona 1 z 2
Buty-mam ich mnóstwo i czasami się zastanawiam po co mi ich tyle.
Koszulki również-od czerwonych po zielone a i tak chodzę w ulubionych :)
kolczyki, zakładam codziennie jakieś i zawsze są to inne. Zawsze dobieram pasujące do siebie do wszystkich dziurek :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
bez spodni bym nie przetrwała
czego najwięcej? ciężko powiedzieć, chyba mam w miarę po równo ubrań, ale ZDECYDOWANIE CIĄGLE WSZYSTKIEGO ZA MAŁO
Babsy: jaki ciuch/dodatek jest takim, bez ktorego nie moglybyscie/moglibyscie zyc? co zajmuje najwiecej miejsca w Waszych szafach/polkach/szufladach?
zdecydowanie biżuteria , przede wszystkim sztuczna- najwięcej kolczyków i naszyjników/ łańcuszków z wisiorkiem, ostatnio przybyło sporo pierścionków no i bransoletek. mam słabość do błyskotek i jeszcze się nie zdarzyło, żebym z zakupów nie wrociła bez kolczyków np.
druga sprawa, to rozpinane sweterki/ żakiety/ rozpinane bluzki/ kamizelki itp. ostatnio ocknęłam się, że nie mam czego nosić pod spód.
mam też dziesiątki torebek i butów.
Babsy: jaki ciuch/dodatek jest takim, bez ktorego nie moglybyscie/moglibyscie zyc? co zajmuje najwiecej miejsca w Waszych szafach/polkach/szufladach?
czarny podkoszulek / top.
ostatnio taki nabylam:

spodnie - dżinsy (proste, lub rurki) i bojówki.
A co do dodatków:
nie przezyje bez paska do spodni (niezaleznie, jakie spodnie kupię, jesli sa dobre na dlugosc, to w pasie sa za szerokie -.-')
i bizuteria, ktorą, prócz kolczyków, stanowią różne dziwne starocie i pamiątki ;)
Oprócz kamizelek i marynarek mam wszystkiego od groma, najwięcej chyba butów (w tym najwięcej Nike'ów), dalej koszulki i kardigany, spodni chyba też dużo, sporo biżuterii... Ciężko mi to dokładnie ocenić, bo sama się gubię w ilości swoich ciuchów, a i tak jest ciągle za mało :D
Dżinsy, białe bokserki i długie swetry. :) Wszystko różnego kroju i koloru (prócz bokserek i dżinsów, bo te drugie mam akurat jedynie w odcieniach niebieskiego). Dalej buty, lakiery do paznokci, kolorowe T-shirty, jednak juz nie w takiej ilości, jak "poprzednicy". :D
W oczach mi sie piedoli od tego pierwszego gifa

Najwiecej miejsca zajmuja u mnie ... nie wiem, wszystkiego mam pelno.
Ale najwazniejsza czescia garderoby jest dla mnie seksowna bielizna. Gdy taka mam na sobie, do raz lepiej sie czuje, seksowniej i pewniej siebie... nawet gdy na ta bielizne mam zalozone dresy :D
Oczywko uwielbiam torebki i buty - nie bede oryginalna, to nasza babska slabosc :D
Mysle, ze torba i buty (np. szpileczki

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail