mmaryjka
mmaryjka
  18 января 2012 (pierwszy post)

czołem!

jako że sesja tuż tuż, wszystko jest lepsze od nauki więc dzisiaj będzie o paniach Grycankach, 'polskich lodziarkach' jak to napisał nasz kochany portal pudelek.

kilka zdjęć poglądowych:

starczy. właśnie się dowiedziałam, że te panie to jednak nie są SIOSTRY, a MATKA Z CÓRKAMI które uwaga! czarnowłosa ma 15lat, a blondwłosa 18lat. ta najmniejsza nie wiem, ale podejrzewam, że mniej niż 10.

1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki?
2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)
3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?
4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

najszczersze pozdrowienia dla milusińskich

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  18 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)

myślę, że jakby mamuśkę odessać z smalcu to byłaby całkiem atrakcyjną kobitką, bo jak spojrzeć na jej twarz to jest dość ładna, niestety wszystkie jej rysy twarzy topią się w tłuszczu :)

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?
mamtowdupizm stosowany ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

czarna - podobna sytuacja jak w przypadku mamuśki - ładna buzia, ale zatopiona w słoninie :)
blondynka - mój telewizor by tego nie wytrzymał i by się spalił (ze wstydu)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki? 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu) 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?

1. w sumie to ciężko mi oceniać osoby z których dwie znam i lubię..
Marcie zaleciłbym zmianę koloru włosów na jakiś klasyczny brąz czy coś.. no i schudnąć im wszystkim.
2. czy atrakcyjne.. są zadbane, lepiej się ubierają. powinny schudnąć. Wiktoria ma całkiem ładną buzię, szkoda ze szpeci ją tusza. no, ale nie dziwię się, że ciężko schudnąć, bo sam jestem 2 kg cięższy po każdej wizycie u Marty w cukierni.
3. nie mój cyrk nie moje małpy.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

368212
368212
  18 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki? 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu) 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze? 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

nie jestem zbyt dobrze poinformowana bo z reka na sercu nie wiem kim one sa i skad sie wziely ale sa strasznie straszne.
sylwik
sylwik
  18 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki?

matka i corka brunetka - ok. grubsze, ale twarze spoko, tylko u corki juz zbyt otluszczona i figury proporcjonalne.
ale ta blond to koszmar totalny.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

ostatnio jest moda na modelki xxl. moze i ma szanse. zadbana, twarz ladna i ma proporcje.
eeeeee...co do 'tancerki' - chyba nie ma tancerek w tym rozmiarze...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  18 января 2012
Konto usunięte

Mamusia jak na kobietę tak ogromną wygląda pięknie! Wszystko ma na swoim miejscu, umie podkreślić to, co ma najpokaźniejsze :).
Czarna córka modelką? :rotf: Najpierw polecam jakiś detox odchudzający.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?

Jeśli byłaby prawdziwą mamą to na pewno nie wplątywała by w to swoich jeszcze dość małych dzieci! Powinna zająć się tym z koleżankami, a nie robic z rodziny syf :).
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
dont0say0anything
dont0say0anything
  18 января 2012

O blondynce się nie wypowiem, bo wiadomo, jest najgrubsza i najmniej atrakcyjna z nich wszystkich.
Matka to w zasadzie ładna kobieta o zaokrąglonych kształtach, nie uważam, żeby była jakoś bardzo tłusta, ma ładną figurę. Ta czarna też jakąś wielką świnią nie jest, dobrze dobiera ubrania, jej tusza się odbija bardzo na twarzy, ale ogólnie nie jest źle. Tylko stylizuję się zupełnie nieadekwatnie do swojego wieku, ma 15 lat a powiedziałabym, że jakieś 25

Babsy
Babsy
  18 января 2012

akurat wczoraj w ddtvn byly, wszystkie;) najmlodsza ma 7 lat. powiem to co i niektorzy, matka i czarna nawet ok, ale blondina masakra. pchaja sie to niech pchaja, zobaczymy, po jakim czasie im to slodkie ciastko "slawy" stanie koscia w gardle.

SoDope
SoDope
  18 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

tak i się z tego pośmiać.

:crylol:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki? 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)

obrzydliwe ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?

życzę jej za to jakiejś choroby.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?

:rotfl:
na pewno w parodiach tap madel i tańcu ze słoniami.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 января 2012
Konto usunięte

Ke? :-O
Nie jestem w temacie, wiec musialam polskie google ruszyc, zeby sie chociaz minimum dowiedziec.
Nie podobaja mi sie. Mamusia ujdzie.
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)

Zostala okrzyknieta ikona stylu przez Dziendobry TVN, w ktorym przynajmniej kiedys doradzal "wielki" stylista Pajacykow, wiec...
Wg mnie coreczki nie sa atrakcyjne w ogole. Mama jeszcze w jakis sposob mozna by bylo nazwac ponetna i seksowna. Choc na pierwszym zdjeciu z tym suwakiem wyglada tandetnie i wulgarnie. Na pozostalych fotach ok.

Konto usunięte

Kazda matka wychowuje swoje dzieci tak jak chce. Widac po ich tuszy, ze raczej nie dbala o nie od poczatku. Odnioslabym wiec wrazenie, ze w nieco inny sposob interpretuje milosc rodzicielska. Przeciez zakazac kolejnego pączka to nie obraz braku milosci :woot:
No i dalej idac tym tokiem myslenie, skoro nie wiedziala co dobre dla dzieci na samym poczatku, skad mialaby wiedziec to teraz?
Kazda porazke w mediach beda zagryzaly ciastkami i lodami i beda robily sie coraz wieksze.
Chociaz z drugiej strony moga sie sprzedac do jakiegos szmatlawca typu Fakt czy co tam jeszcze w Polsce jest i zrobic publiczna ekstremalna metamorfoze tak jak to robia w UK czy USA. Zrobia liposukcje i tysiac innych operacji plastycznych i dostana jeszcze z tego siano...

Konto usunięte

Moze zostac modelka Plus Size. Powodzenia.
Nie ogladam tego typu programow, ale niech sie zajma czyms aktywnym jak najbardziej, w ich przypadku ruch moze tylko pomoc.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

justCax
justCax
  18 января 2012

ja na nie patrze, to mam wrażenie, że nic innego oprócz tych lodów nie jedzą :ninja:

Konto usunięte

moim zdaniem nie są w ogóle atrakcyjne, matka jeszcze ujdzie ale reszta to porażka.

Konto usunięte

powodzenia.
Slayer
Slayer
  18 января 2012

Co to są za pasztety . Mui borze wolę oglądać już Górniak na tych marnych portalach niż takie coś -.-

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  18 января 2012

PADAKA -,-' to jakieś nieporozumienie.

madzia2143
madzia2143
  18 января 2012

cóż by tu powiedzieć... :and: powiem szczerze, że nie wiem. Są grube ale to ich nie skreśla by się pokazywać publicznie etc. ale modeling ? :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.