Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają polskie Kardashianki?
Ke? :-O
Nie jestem w temacie, wiec musialam polskie google ruszyc, zeby sie chociaz minimum dowiedziec.
Nie podobaja mi sie. Mamusia ujdzie.
Konto usunięte: 2. Uważacie je za atrakcyjne? Czy raczej niesmaczne? (pani mama Grycan zostałam okrzyknięta ikoną stylu)
Zostala okrzyknieta ikona stylu przez Dziendobry TVN, w ktorym przynajmniej kiedys doradzal "wielki" stylista Pajacykow, wiec...
Wg mnie coreczki nie sa atrakcyjne w ogole. Mama jeszcze w jakis sposob mozna by bylo nazwac ponetna i seksowna. Choc na pierwszym zdjeciu z tym suwakiem wyglada tandetnie i wulgarnie. Na pozostalych fotach ok.
Konto usunięte: 3. Jak podchodzicie się faktu, że pani mama Grycan wciąga do 'sołbizu' dzieci, które jakby nie patrzeć, naraża na bardzo niepochlebne komentarze?
Kazda matka wychowuje swoje dzieci tak jak chce. Widac po ich tuszy, ze raczej nie dbala o nie od poczatku. Odnioslabym wiec wrazenie, ze w nieco inny sposob interpretuje milosc rodzicielska. Przeciez zakazac kolejnego pączka to nie obraz braku milosci

No i dalej idac tym tokiem myslenie, skoro nie wiedziala co dobre dla dzieci na samym poczatku, skad mialaby wiedziec to teraz?
Kazda porazke w mediach beda zagryzaly ciastkami i lodami i beda robily sie coraz wieksze.
Chociaz z drugiej strony moga sie sprzedac do jakiegos szmatlawca typu Fakt czy co tam jeszcze w Polsce jest i zrobic publiczna ekstremalna metamorfoze tak jak to robia w UK czy USA. Zrobia liposukcje i tysiac innych operacji plastycznych i dostana jeszcze z tego siano...
Konto usunięte: 4. Jedna z córek Grycan chce zostać modelką(czarna), a druga tancerką(blondynka). Chciałybyście ujrzeć pierwszą w Top model, a drugą w Tańcu z Gwiazdami?
Moze zostac modelka Plus Size. Powodzenia.
Nie ogladam tego typu programow, ale niech sie zajma czyms aktywnym jak najbardziej, w ich przypadku ruch moze tylko pomoc.