Witam.
Jestem bardzo ciekawa gdzie mozna znalezc taka dluga sukienke, zalezy mi na tym zeby byla identyczna lub bardzo podobna.
szukalam juz wszedzie i nigdzie jej nie widze.
linki mile widziane, pozdrawiam.
lista tematów
sukienka strona 1 z 3
Ann Summers lukalas?
Jak nie, to nie mam pojecia.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
wlasnie o to chodzi, ze chce ja kupic a nie szyc :D
ale znajac zycie jak mnie przycisnie to trzeba bedzie zawitac do krawcowej chociaz wolalabym tego uniknac :D
skosi mnie pewnie jak za zboze a pozniej znajde ja na ebayu od chinczykow za 10 funtow

i gdzie w niej pójdziesz?
ja bym młodej nigdzie nie puścił w takiej.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
368212: |
Jestem bardzo ciekawa gdzie mozna znalezc taka dluga sukienke, zalezy mi na tym zeby byla identyczna lub bardzo podobna. |
calkiem fajny skrawek materialu, a modelka sliczna:D
368212: |
sukienka |
mi to wygląda jak koszula nocna

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
http://www.kostiumyerotyczne.sklepna5.pl/towar/2608/dluga-sukienka-klubowa-tango-softline.html
coś tak jakby podobne...
coś tak jakby podobne...
Czy widzicie abym gdziekolwiek zamiescila pytanie:
''Co sadzicie o tym skrawku materialu, ktory nazwalam sukienka?''
Zadalam proste acz tresciwe pytanie, gdzie moge taka znalezc.
Nie wiecie, wiec nie rozumiem na co Wasze zbedne odpowiedzi.
dzieki bardzo :)
chociaz jedna.
wpierw chcialabym ja zobaczyc, jezeli bedzie w miare ladnie wygladac to przyda sie jako odzienie wierzchnie na stroj kapielowy na plaze.
Przeciez nie bede biegac w tym po miescie wsrod ludzi.
Chodzi mi tylko aby czyms sie zakryc idac na plaze, jest w koncu do niej kawalek a nie chce sie okrywac tym samym czym wiekszosc bab.