Dziewczyny poradzcie cos wyskoczył mi pod okiem duzy podskórny prysz i w zaden sposob nie chce zejsc a ja przez to wygladam po prostu tragedia moze macie jakies sprawdone sposoby jak sie go szybko pozbyc do tego zaznaczam ze mam juz to miejsce dosc mocno podraznione od róznego rodzaju specyfików. Wrecz błagam o pomoc:*
lista tematów
pryszcz
aloesem posmaruj jak masz, a jak nie to przeczekaj aż się wchłonie
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Znam ten problem, czasami jak mi jakiś wyskoczy, to aż strach patrzeć. oO
I też nic nie pomagało za bardzo. :/
Aż sobie spontanicznie pomyślałam, że może by tak spróbować Contractubexem.
Spróbowałam i zadziałało! Contractubex to maść na blizny, nie na trądzik...ale pomaga na to, serio. W aptece bez recepty do kupienia.
Ja też nie. Byłam bardzo zdesperowana. :D opinie w necie dziewczyn, które spróbowały i były zadowolone, utwierdziły mnie w przekonaniu, że to nie takie głupie.:D
UneCharogne: Ja też nie. Byłam bardzo zdesperowana. :D opinie w necie dziewczyn, które spróbowały i były zadowolone, utwierdziły mnie w przekonaniu, że to nie takie głupie.:D
W razie czego spróbuję o ile nie jest już przeterminowany :D Skąd ten pomysł w ogóle, leżał gdzieś na widoku i pomyślałaś 'a co tam, kto wie..'?

Na razie traktuje go tormentiolem ;) ale nigdy bym nie przypuszczała ze Contratubex:) mysle ze wyprobuje go jesli znow cos mi wyskoczy. Dzieki za rady:)
Patrishia: UneCharogne:Ja też nie. Byłam bardzo zdesperowana. :D opinie w necie dziewczyn, które spróbowały i były zadowolone, utwierdziły mnie w przekonaniu, że to nie takie głupie.:D
W razie czego spróbuję o ile nie jest już przeterminowany :D Skąd ten pomysł w ogóle, leżał gdzieś na widoku i pomyślałaś 'a co tam, kto wie..'?
Nie, po prostu stwierdziłam, że z ciekawości spróbuję czymś, co nie jest typowo na to, a jak nie wyjdzie, to pójdę do apteki i kupię jakiś porządny lek na trądzik.
Najpierw myślałam o Trybiotyku (podobno też jest dobry na pryszcze...przejrzałam fora) ale nie miałam go w domu, zamiast tego znalazłam Contactubex i stwierdziłam, że spróbować nie zaszkodzi. Na ślady po trądziku też dobry. :)
UneCharogne: Nie, po prostu stwierdziłam, że z ciekawości spróbuję czymś, co nie jest typowo na to, a jak nie wyjdzie, to pójdę do apteki i kupię jakiś porządny lek na trądzik.
Najpierw myślałam o Trybiotyku (podobno też jest dobry na pryszcze...przejrzałam fora) ale nie miałam go w domu, zamiast tego znalazłam Contactubex i stwierdziłam, że spróbować nie zaszkodzi. Na ślady po trądziku też dobry. :)
Rozumiem. Ano Tribiotic jest dobry, choć nie wiem czy na pryszcze, bo prawie ich nie miewam i zawsze zapominam sprawdzić, zamiast tego walę pastę do zębów i szybko znika. :-)
Anyway -
+1. :D
http://allegro.pl/marion-plasterki-punktowe-na-wypryski-bezbarwne-i2060139096.html polecam te plasterki , zakladasz na noc a rano zostaje tylko maly slad