NieMamCzasuNaSeks
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 5156
NieMamCzasuNaSeks
  22 января 2012 (pierwszy post)
Witam chciałbym kupić dziewczynie majtki z jakimś motywem Supermana albo innym superbohaterem bo wiem, że takie chce mieć. Szukałem parę dni temu ale nie znalazłem żadnego sklepu internetowego z czymś takim tylko ebay itp a to odpada. Może ktoś z Was wie gdzie takie coś dostanę? Dzięki za wysiłek ;)
tibauld
tibauld
  23 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam chciałbym kupić dziewczynie majtki z jakimś motywem Supermana albo innym superbohaterem bo wiem, że takie chce mieć.

Przynajmniej na majtkach by miała superhero! :ninja:
Kameleon
Kameleon
  23 января 2012

Mega mi się nudziło...
Łap http://szafa.pl/c8632629-s-supergirl.html

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 января 2012

w H&M? Widzialam takie z nietoperzem Batmana, ale to bylo dosc dawno...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mega mi się nudziło... Łap http://szafa.pl/c8632629-s-supergirl.html

Badziewia z Asdy czy Primarka w ogole bym nie kupowala. Widze Polacy zarabiaja zajebistymi przebitkami na gaciach wartych w sklepie nie wiecej niz zlotowke. Jakosc nedzna, odradzam.
Ta laska ma wszystko tandetnej jakosci... buty z Shoe Zone, do ktorego nawet nie wchodzi bo caly sklep smierdzi tanim klejem do butow.

Jak ktos chce tego typu szmaty to moge wyslac po kosztach + koszt przesylki. Nie musze na tym zarabiac.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 января 2012

*nie wchodze

Kameleon
Kameleon
  23 января 2012
massacre
massacre: Jak ktos chce tego typu szmaty to moge wyslac po kosztach + koszt przesylki. Nie musze na tym zarabiac.

Jak wyślesz mi te majtki używane przez siebie to ja się piszę ! :ninja:
luk7
luk7
  23 января 2012

fucking shit.
Koronkowe stringi na prezydenta.

NieMamCzasuNaSeks
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 5156
NieMamCzasuNaSeks
  23 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ty już się o to nie martw :).
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  23 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może ktoś z Was wie gdzie takie coś dostanę?

chiński sklep :tak:
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Kameleon
Kameleon
  23 января 2012
Gejszalicious
Gejszalicious: chiński sklep

Napisz mu jeszcze bardziej ogólnie.
W SKLEPIE DOSTANIESZ :ninja: :szok:
Gejszalicious
Gejszalicious
  24 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisz mu jeszcze bardziej ogólnie. W SKLEPIE DOSTANIESZ

niech się przejdzie po chińskich sklepach i poszuka :)
ja tego typu figi widziałam już w paru chińskich sklepach, więc jak dobrze pogrzebie to znajdzie
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Kameleon
Kameleon
  24 января 2012
Gejszalicious
Gejszalicious: ja tego typu figi widziałam już w paru chińskich sklepach, więc jak dobrze pogrzebie to znajdzie

Pierwszy raz słysze o takimś czymś jak chiński sklep :ninja:
Mieszkasz w dzielnicy China Town?
Gejszalicious
Gejszalicious
  24 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwszy raz słysze o takimś czymś jak chiński sklep Mieszkasz w dzielnicy China Town?

przynajmniej nie mieszkam w internecie tak jak ty
Gustaw Flaubert
Kameleon
Kameleon
  24 января 2012
Gejszalicious
Gejszalicious: przynajmniej nie mieszkam w internecie tak jak ty

Dobrze wiedzieć.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.