lista tematów
Majtki damskie strona 1 z 2
Witam chciałbym kupić dziewczynie majtki z jakimś motywem Supermana albo innym superbohaterem bo wiem, że takie chce mieć. Szukałem parę dni temu ale nie znalazłem żadnego sklepu internetowego z czymś takim tylko ebay itp a to odpada. Może ktoś z Was wie gdzie takie coś dostanę? Dzięki za wysiłek ;)
w H&M? Widzialam takie z nietoperzem Batmana, ale to bylo dosc dawno...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Badziewia z Asdy czy Primarka w ogole bym nie kupowala. Widze Polacy zarabiaja zajebistymi przebitkami na gaciach wartych w sklepie nie wiecej niz zlotowke. Jakosc nedzna, odradzam.
Ta laska ma wszystko tandetnej jakosci... buty z Shoe Zone, do ktorego nawet nie wchodzi bo caly sklep smierdzi tanim klejem do butow.
Jak ktos chce tego typu szmaty to moge wyslac po kosztach + koszt przesylki. Nie musze na tym zarabiac.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*nie wchodze
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert