Biuna
Biuna
  10 марта 2012 (pierwszy post)

Kupiłam w piątek kalosze, które sa w dobrym rozmiarze, aczkolwiek dzisiaj załozylam je pierwszy raz i zauwazylam ze lewy but jest ciaśniejszy w srodstopiu . Drętwieje mi duzy paluch , i strasznie psuje to komfort w chodzeniu. Czy jest szansa,albo jakis sposob na rozciagniecie kaloszy ? Na długosc są ok .

Adidasowa
Adidasowa
  11 марта 2012

Podobno można zmoczyć wodą skarpetki, założyć na stopy i pochodzić tak w tych kaloszach. :woot:

pierd0la
pierd0la
  11 марта 2012

Działającym sposobem jest też psiknięcie buta w środku dezodorantem z alkoholem (lub nasączeniu wacika spirytusem salicylowym), tak żeby but był wilgotny i chodzenie parę godzin (3-5h) w grubej skarpecie.

justCax
justCax
  11 марта 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno można zmoczyć wodą skarpetki, założyć na stopy i pochodzić tak w tych kaloszach.

dobreee
:rotfl:
przypominam że kalosze produkowane są z gumy

Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam w piątek kalosze, które sa w dobrym rozmiarze, aczkolwiek dzisiaj załozylam je pierwszy raz i zauwazylam ze lewy but jest ciaśniejszy w srodstopiu . Drętwieje mi duzy paluch , i strasznie psuje to komfort w chodzeniu. Czy jest szansa,albo jakis sposob na rozciagniecie kaloszy ? Na długosc są ok

młotkiem je rozbij. a tak na poważnie to kup nowe z tych już nic nie ulepisz
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  12 марта 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam w piątek kalosze, które sa w dobrym rozmiarze, aczkolwiek dzisiaj załozylam je pierwszy raz i zauwazylam ze lewy but jest ciaśniejszy w srodstopiu . Drętwieje mi duzy paluch , i strasznie psuje to komfort w chodzeniu. Czy jest szansa,albo jakis sposob na rozciagniecie kaloszy ? Na długosc są ok .

może sprobuj je zareklamowac...?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jolanta6667
jolanta6667
  14 марта 2012

Zgadam się reklamacja będzie najlepszym rozwiązaniem, jednak z tego typu butami trzeba uważać.

RudaCholera
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 19
RudaCholera
  15 марта 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadam się reklamacja będzie najlepszym rozwiązaniem, jednak z tego typu butami trzeba uważać.

ale głupoty :lol: czas i miejsce na przymiarkę butów jest w sklepie, niewygoda nie podlega reklamacji. Jedyne wyjście to sprawdzić czy sklep honoruje zwroty.

Nie jestem tu nowa :nie:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.