Kupiłam w piątek kalosze, które sa w dobrym rozmiarze, aczkolwiek dzisiaj załozylam je pierwszy raz i zauwazylam ze lewy but jest ciaśniejszy w srodstopiu . Drętwieje mi duzy paluch , i strasznie psuje to komfort w chodzeniu. Czy jest szansa,albo jakis sposob na rozciagniecie kaloszy ? Na długosc są ok .
lista tematów
kalosze
Działającym sposobem jest też psiknięcie buta w środku dezodorantem z alkoholem (lub nasączeniu wacika spirytusem salicylowym), tak żeby but był wilgotny i chodzenie parę godzin (3-5h) w grubej skarpecie.
Konto usunięte: Podobno można zmoczyć wodą skarpetki, założyć na stopy i pochodzić tak w tych kaloszach.
dobreee

przypominam że kalosze produkowane są z gumy
Konto usunięte: Kupiłam w piątek kalosze, które sa w dobrym rozmiarze, aczkolwiek dzisiaj załozylam je pierwszy raz i zauwazylam ze lewy but jest ciaśniejszy w srodstopiu . Drętwieje mi duzy paluch , i strasznie psuje to komfort w chodzeniu. Czy jest szansa,albo jakis sposob na rozciagniecie kaloszy ? Na długosc są ok
młotkiem je rozbij. a tak na poważnie to kup nowe z tych już nic nie ulepisz
Konto usunięte: Kupiłam w piątek kalosze, które sa w dobrym rozmiarze, aczkolwiek dzisiaj załozylam je pierwszy raz i zauwazylam ze lewy but jest ciaśniejszy w srodstopiu . Drętwieje mi duzy paluch , i strasznie psuje to komfort w chodzeniu. Czy jest szansa,albo jakis sposob na rozciagniecie kaloszy ? Na długosc są ok .
może sprobuj je zareklamowac...?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)