Hej dziewczyny i kobiety :) Zrobiło się już bardzo ciepło, a ja nadal nie mam nic nowego na wiosnę.
Pewnie większość z Was uzupełniła już szafę nowymi zdobyczami:D. Mam mało czasu na zakupy, chciałabym załatwić je szybko, więc proszę o podanie nazw sklepów z fajnycmi ubraniami :o odpowiadajcie szybko :P
lista tematów
kolekcje wiosna/lato 2012- gdzie najlepsze fasony
Zależy co lubisz nosić, w Tally Weijl dali takie kolory, że mnie na sam widok mdli. W Pull&Bear za to polecam jak najbardziej.
W Reserved podobało mi się sporo rzeczy, ale jakość do ceny (wg mnie) nieproporcjonalna... No i rozmiary w większości do L, a ja jestem wielka baba
z tego co widzę reserved
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
wczoraj tak chodzilam po sklepach i... kuźwa skąd oni biorą te ceny :O i to za takie szmatki... łolaboga.

+
New Yorker.
Żebyś wiedziała

Mama w realu chciała kupić kurtkę, z ciekawości spojrzałam na cenę jakiejś typowej, tandetnej chińszczyzny... 170 zł za kawałek ciucha, który po 2 miesiącach się rozleci.
Zauważyłam też, że podobnie jest w orsay, w szczególności ze spodniami. Kupiłam kiedyś 2 pary, porozciągały się, nitki zaczęły wyłazić po paru praniach. A za jedną parę dałam stówkę

Pure: Żebyś wiedziała
Mama w realu chciała kupić kurtkę, z ciekawości spojrzałam na cenę jakiejś typowej, tandetnej chińszczyzny... 170 zł za kawałek ciucha, który po 2 miesiącach się rozleci.
Zauważyłam też, że podobnie jest w orsay, w szczególności ze spodniami. Kupiłam kiedyś 2 pary, porozciągały się, nitki zaczęły wyłazić po paru praniach. A za jedną parę dałam stówkę A dżinsy kupione na giełdzie 3 lata temu za 35 złotych mam do tej pory i są w naprawdę dobrym stanie.
mam to samo... a najlepsze jest to, że z tally weijl kupiłam dwie pary spodni, takie same, ale w 2 kolorach. Jedne idealne, nie rozciągają się, nie wycierają itd. więc poszłam po drugie, ale w innym kolorze... takie to gówno,l ze szkoda gadać