Jakiś czas temu zobaczyłem takowe zdjęcie w internecie, teraz chciałem Was zapytać czy zgadzacie się z tym stwierdzeniem?
Opinia. strona 5 z 6
Zgadzam się. Ten 'facet' wygląda tutaj bardzo zniewieściale.
Jeśli chodzi o kolor różowy to w swojej garderobie mam:
1) t-shirt w kolorze wpadającym w różowy z czarnymi napisami
2) różową koszulę
Nie uważam,żebym wyglądał w tym jak pedał. Nie są to jakiś oczoyebne kolory, nie latam w różowych rurkach, nie świecę więc chyba jest ok.
Jak ktoś tam sobie włoży różowy t-shirt to nie zwracam na to uwagi. Bardziej razi mnie w oczy to, jeśli to taki wymuskany, zniewieściały chłoptaś w różowym z wydepilowanymi nóżkami itd.
Zabrałabym mu torbę, buty trochę masywniejsze i będzie ok.
W Polsce jest ogólna tendencja do nazywania zadbanych facetów PEDAŁAMI i CIOTAMI, nawet nie chce mi się na ten temat szerzej wypowiadać, takie to żenujące.
Gdyby nie ta straszna fryzura i chusta koleś wygląda spoko, męskość wcale nie oznacza tylko garniturów albo jeansów z dresowymi bluzami.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
:D.
Nic mi się w tym chłopcu nie podoba.
Ani fryzura, ani ubranie, buty również nie, chociaż one chyba najznośniejsze.
I ta koszulka w spodniach, łojesu. Wygląda jakby miał łydki ogolone, chociaż może włosy jeszcze mu nie urosły

Jeżeli kiedykolwiek będę miała syna, i będzie wyglądał podobnie to zamknę go w piwnicy by przemyślał swój styl

Okropnie wygląda to zdjęcie (a raczej koleś na nim) i zgadzam się z podpisem.
Różowa koszulka (nie uważam, by ten kolor był zarezerwowany tylko dla kobiet) czy te okulary są ok...spodnie też...ale na tym zdjęciu wg mnie wszystko jest ze sobą koszmarnie połączone. I ta fryzura.:/ że o torbie nie wspomnę.