lista tematów
Opinia. strona 5 z 6
Jakiś czas temu zobaczyłem takowe zdjęcie w internecie, teraz chciałem Was zapytać czy zgadzacie się z tym stwierdzeniem?

Zgadzam się. Ten 'facet' wygląda tutaj bardzo zniewieściale.
Jeśli chodzi o kolor różowy to w swojej garderobie mam:
1) t-shirt w kolorze wpadającym w różowy z czarnymi napisami
2) różową koszulę
Nie uważam,żebym wyglądał w tym jak pedał. Nie są to jakiś oczoyebne kolory, nie latam w różowych rurkach, nie świecę więc chyba jest ok.
Jak ktoś tam sobie włoży różowy t-shirt to nie zwracam na to uwagi. Bardziej razi mnie w oczy to, jeśli to taki wymuskany, zniewieściały chłoptaś w różowym z wydepilowanymi nóżkami itd.
Jeśli chodzi o kolor różowy to w swojej garderobie mam:
1) t-shirt w kolorze wpadającym w różowy z czarnymi napisami
2) różową koszulę
Nie uważam,żebym wyglądał w tym jak pedał. Nie są to jakiś oczoyebne kolory, nie latam w różowych rurkach, nie świecę więc chyba jest ok.
Jak ktoś tam sobie włoży różowy t-shirt to nie zwracam na to uwagi. Bardziej razi mnie w oczy to, jeśli to taki wymuskany, zniewieściały chłoptaś w różowym z wydepilowanymi nóżkami itd.
Zabrałabym mu torbę, buty trochę masywniejsze i będzie ok.
W Polsce jest ogólna tendencja do nazywania zadbanych facetów PEDAŁAMI i CIOTAMI, nawet nie chce mi się na ten temat szerzej wypowiadać, takie to żenujące.
W Polsce jest ogólna tendencja do nazywania zadbanych facetów PEDAŁAMI i CIOTAMI, nawet nie chce mi się na ten temat szerzej wypowiadać, takie to żenujące.
Gdyby nie ta straszna fryzura i chusta koleś wygląda spoko, męskość wcale nie oznacza tylko garniturów albo jeansów z dresowymi bluzami.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

:D.
Nic mi się w tym chłopcu nie podoba.
Ani fryzura, ani ubranie, buty również nie, chociaż one chyba najznośniejsze.
I ta koszulka w spodniach, łojesu. Wygląda jakby miał łydki ogolone, chociaż może włosy jeszcze mu nie urosły
.Jeżeli kiedykolwiek będę miała syna, i będzie wyglądał podobnie to zamknę go w piwnicy by przemyślał swój styl
.
Okropnie wygląda to zdjęcie (a raczej koleś na nim) i zgadzam się z podpisem.
Różowa koszulka (nie uważam, by ten kolor był zarezerwowany tylko dla kobiet) czy te okulary są ok...spodnie też...ale na tym zdjęciu wg mnie wszystko jest ze sobą koszmarnie połączone. I ta fryzura.:/ że o torbie nie wspomnę.
Różowa koszulka (nie uważam, by ten kolor był zarezerwowany tylko dla kobiet) czy te okulary są ok...spodnie też...ale na tym zdjęciu wg mnie wszystko jest ze sobą koszmarnie połączone. I ta fryzura.:/ że o torbie nie wspomnę.