mmaryjka
mmaryjka
  17 апреля 2012 (pierwszy post)

cześć i czołem!
jako, że na forum śmierdzi nudą, zainspirowana portalem pudelek.pl z którego pochodzi tekst oraz zdjęcia, zakłam ten jakże ciekawy temat

Program zatytułowany Eden's World będzie się składał z ośmiu 30-minutowych odcinków. Nieletnia królowa piękności wraz ze swoją mamą, Mickie Wood, a także menedżerką, fryzjerką, makijażystką oraz rzecznikiem prasowym zdradzi sekrety przygotowań do wyborów miss. Wedłu oficjalnych materiałów "Eden pragnie aby inne dzieci poszły w jej ślady" i "zakosztowały blichtru show biznesu oraz sławy".

program będzie miał same zalety, m.in. seksowną prowadzącą:

trochę sztucznych dup i biustów:

oraz pań lekkich obyczajów:

1. Jak wam się podobają stylizacje? W końcu to moda i uroda.
2. Wysłalibyście dziecko do tego typu konkursu/programu? Dlaczego?
3. Co sądzicie o tego typu zabawach? Wg was to jeszcze zabawa czy już krzywdzenie dziecka?
4. Słowo od siebie

pozdrawiam maryja

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  17 апреля 2012

podobne do tej jednej forumowiczki z holandii

mirra20
mirra20
  17 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają stylizacje?

w przypadku dzieci karygodne, istna pożywka dla pedofilów...

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Wysłalibyście dziecko do tego typu konkursu/programu? Dlaczego?

gdyby to były konkursy bardzo naturale ok, ale tego typu jak w programie toddlers i tiaras gdzie króluje tona tapety dopinki i opalenizna, mówię stanowcze nie

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Co sądzicie o tego typu zabawach? Wg was to jeszcze zabawa czy już krzywdzenie dziecka?

tak jak w poście wyżej, te "mało naturalne" konkursy są dla mnie chore, więc gdybym miała dziecko to już bym wolała, żeby tańczyło, śpiewało lub uprawiało jakiś sport

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Słowo od siebie

forum umiera
kasey00
kasey00
  17 апреля 2012

Przeraża mnie to :wtf:

Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają stylizacje? W końcu to moda i uroda.

Stylizacje zdecydowanie nie dla takich dziewczynek
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Wysłalibyście dziecko do tego typu konkursu/programu? Dlaczego?

Nie. Nie podoba mi się ten konkurs, mam wrażenie że to niespełnione ambicje rodziców i kompleksy skłaniają ich do tego by wysyłać swoje dzieci do takich programów.
Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Co sądzicie o tego typu zabawach? Wg was to jeszcze zabawa czy już krzywdzenie dziecka?

Raczej krzywdzenie dziecka. Co prawda dziewczynki lubią się stroić ale to przesada, po co dzieci stylizować na dorosłe kobiety (poduszki zamiast piersi i pupy :wtf: ). Zaledwie kilkulatki odczuwają presję i rywalizację. Nie zdziwiłabym się gdyby to się odbiło na ich psychice.
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  17 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają stylizacje? W końcu to moda i uroda.

no comments

Konto usunięte

nie, bo to jest chore :ble:

Konto usunięte

to nie jest zabawa, te biedne dziewczynki wcale się przy tym dobrze nie bawią :(

Konto usunięte

matki wysyłają swoje pociechy to tego typu programów, żeby spełnić swoje dziecięce ambicje :ninja:
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
mmaryjka
mmaryjka
  17 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podobne do tej jednej forumowiczki z holandii

cóż, życie na haszu
mmaryjka
mmaryjka
  17 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają stylizacje?

przeraża mnie to, moja barbie były bardziej naturalne niż te dzieci. koszmar

Konto usunięte

nie wysłałabym. moja niechęć do dzieci jest w tej chwili tak silna, że w ogóle o tym nie myślę, ALE jeśli by się zdarzyła taka sytuacja - owszem, dziecko powinno robić to co lubi i się spełniać, ale w granicach rozsądku co jak większość osób wie, w stanach sprawia problem.

Gejszalicious
Gejszalicious: matki wysyłają swoje pociechy to tego typu programów, żeby spełnić swoje dziecięce ambicje

Konto usunięte
Konto usunięte: mam wrażenie że to niespełnione ambicje rodziców i kompleksy skłaniają ich do tego by wysyłać swoje dzieci do takich programów.

i do tego pieniądze

Konto usunięte
Konto usunięte: forum umiera

powoli, ale systematycznie

Konto usunięte
Konto usunięte: Zaledwie kilkulatki odczuwają presję i rywalizację. Nie zdziwiłabym się gdyby to się odbiło na ich psychice.

tak powstają degeneratki/ci
boniwinter
boniwinter
  17 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Słowo od siebie

wypaczanie dziecinstwa,
chec zrealizowania wlasnych marzen kosztem dziecka,
robienie krzywdy dziecku, ktore w przyszlosci bedzie mialo problem z rzeczywistoscia i krytyka.
Dla mnie totalny dramat.
kedi
kedi
  17 апреля 2012

młoda robi kasę dla matki/ojca, przy okazji mogą się nią pochwalić , ot, taka marionetka. co dziecko czuje to mało ważne, wpoić mu, że jest szczęśliwe i basta.
jak ma wyglądać jego życie w przyszłości skoro od maleńkiego wmawia mu się , że pieniądze i wygląd są najważniejsze? patologia.

Babsy
Babsy
  18 апреля 2012

tragedia. trzeba miec łajno zamiast mozgu, zeby wprowadzac dzieci w swiat tych konkursow ::zonk:: w przyszlosci zaburzenia osobowosci niemal gwarantowane ::and::

styka51
styka51
  18 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają stylizacje? W końcu to moda i uroda. 2. Wysłalibyście dziecko do tego typu konkursu/programu? Dlaczego? 3. Co sądzicie o tego typu zabawach? Wg was to jeszcze zabawa czy już krzywdzenie dziecka? 4. Słowo od siebie

1. W ogóle mi się nie podobają.
2. Nie. Sądzę, że byłabym na tyle mądrą i odpowiedzialną matką, że wiedziałabym jak zapewnić szczęście swojemu dziecku.
3. Dopóki rodzice wmawiają dziecku, że tak jest fajnie, super i w ogóle kul, to może to być "zabawą" jednak na efekty nie trzeba będzie długo czekać.
4. Tak jak już wyżej jest napisane, rodzice chcą poprawić swoje ego, spełnić ambicje, których im nie było dane. Bardzo często jest tak, że matki tych dziewczynek, to spadłe babska, które chcą się dowartościować. Swoją drogą myślę, że rodzice w ten sposób strzelają sobie kulą w nogę. Za kilka lat córki nie będą już takie małe, nie będą bić takiej furory jako "małe piękności" a przyzwyczajenie do takich strojów pozostanie, a apetyt rośnie w miarę jedzenia....
SoDope
SoDope
  18 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Słowo od siebie

Zdjęcie i to dziecko na żywo.
2 różne osoby.
Na zdjeciu wygładzone pięknie pomalowane.
Na żywo mimo, że ubrane jak na pokaz i pomalowane wygląda jak klops - uroda po mamie oczywiście.

W mojej ocenie robienie zdjęć tak podrasowanych photoshopem w tak młodym wieku doprowadzi tą dziewczyne kiedys do poważnej depresji. Dlaczego ?
Jak urośnie i zobaczy, że jej twarz bardzo różni się z tym co jest na zdjęciu podrasowane to będzie wielki bul i rzal.
jolanta6667
jolanta6667
  18 апреля 2012

prezcież to jest chore!! ja nie wiem jak te dziewczynki będa wyglądały za 10 lat;/

DoItAllAgain
DoItAllAgain
  18 апреля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam się podobają stylizacje? W końcu to moda i uroda. 2. Wysłalibyście dziecko do tego typu konkursu/programu? Dlaczego? 3. Co sądzicie o tego typu zabawach? Wg was to jeszcze zabawa czy już krzywdzenie dziecka? 4. Słowo od siebie

1. nie-zbyt przesłodzone
2. nigdy w życiu
3. krzywdzenie - zdecydowanie.
4. brak słów :nie:
pijana
pijana
  18 апреля 2012
Konto usunięte

Ja pi%%dolę. Myślę, że tyle wystarczy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.